MassEffect1,MassEffect2,

Czy dało by się jakoś sciągnać ME1/2 ?Mam płyty wszystko kupione nawet platynowa Kolekcja ,lecz nie posiadam aktualnie napędu i czy jest jakaś możliwość tego sciągnięcia ?

Program Orgin daje możliwość dodania do biblioteki obu gier jeśli posiada się cd-key, a tam już można gry ściągnąć i zainstalować.

Z tego co patrzyłem to ME1 chyba nie ma CD-Key'a.ME2 musze sprawdzić.Odrazu mówie ,że kupowałem je dawno chyba jeszcze przed dodaniem ich na orgina.

Moje ME1 z CDA nie dało się dodać do Origina. ME2 już tak, ale kupowałem je w EA Classic czy jakoś tak. Musisz spróbować dodać. Jeśli nie da rady to sobie niestety nie pograsz.

Kurcze no cóź.Spróbuje ME2 dodać na Orgina.Wiec temat do zamknięcia.

Jeżeli wyślesz skan kodu ME1 do supportu to powinni manualnie dodać grę do biblioteki. Masz chyba nawet wiadomość przy dodawaniu, że gry starsze niż któryś tam rok nie dodają się automatycznie i można ewentualnie pisać do supp w tej sprawie~

Temat zamykam.

Czy dało by się jakoś sciągnać ME1/2 ?Mam płyty wszystko kupione nawet platynowa Kolekcja ,lecz nie posiadam aktualnie napędu i czy jest jakaś możliwość tego sciągnięcia ?