Witam.
Podwędzone z fanpejdża PhantomL0rd'a. Co o tym sądzicie?
Bardzo dobry pomysł, w końcu nie będę gnił z tymi randomami z challengera.
Bardzo dobra opcja, bo zawsze jest to jakieś wyróżnienie. Tym którym nigdy nie udało się wbić do challengera na pewno będzie łatwiej wbić do master tier.
Pod koniec 3 sezonu prawie cały challenger był zablokowany i w końcu spadały z niego osoby z samej góry.
Niech zrobią jeszcze God Tier z ok. 4k elo i będzie git, bo jak ktoś ma czelendżera i 1k+ lp to chyba jest lepszy niż ten czelendżer. Z Master Tierem będzie tak samo jak do tej pory z pretendentem, tylko nagle będzie "teraz diax to silver S2" ofc.
Niech zrobią jeszcze God Tier z ok. 4k elo i będzie git, bo jak ktoś ma czelendżera i 1k+ lp to chyba jest lepszy niż ten czelendżer. Z Master Tierem będzie tak samo jak do tej pory z pretendentem, tylko nagle będzie "teraz diax to silver S2" ofc.
Ta, a potem kolejki po 2 godziny
W sumie to nawet dobry pomysł przy nowym sezonie gdy takie zwykł kowalski spotka takiego xpeke
Albo gdy xpeke spotka mnie xD.
I tak w czelendżerze było 0.5% graczy.
Ta nowa liga to chyba będzie już szczyt moich umiejętnosci i wkoncu wywieje tych maniaków co w D1 gniją.
W sumie to nawet dobry pomysł przy nowym sezonie gdy takie zwykł kowalski spotka takiego xpeke Albo gdy xpeke spotka mnie xD. I tak w czelendżerze było 0.5% graczy.Ta nowa liga to chyba będzie już szczyt moich umiejętnosci i wkoncu wywieje tych maniaków co w D1 gniją.
Chyba 0.005% 0.5% to ja mam będąc w d2
Dobry pomysł. Większa ilość nowości może podwoić ilość ludzi grających.
Ten master tier to jest po to zeby nie dostawac 20 razy +0 na 99 lp...
A co do % graczy w challu to op.gg pokazuje mi cos takiego