Masteriesy w patchu 3.14

Ktoś nie może ogarnąć nowych masteriesów w patchu 3.14? Zapraszam do sprawdzenia mojego materiału na ten temat.

Ustawcie sobie ojczysty jezyk w clienice a nie szpanujecie ze znacie sie na angielskim -.- wasz angielski ogranicza sie pewnie do Hi buy backpack yes pisze wszystko po polsku jak mozna tego nie rozumiec??

warn_ico.png
offtop ~ blaumro

@up nie piszemy o sobie. To nie ładnie. ;)

Dobry poradnik, mały ale poradnik.

Nie to, ze ludzie nie rozumieja co tam pisze i co daja ale jak je ustawic, zeby dawaly jak najwiecej i najlepsze korzysci.

Poradnik jest dobry i przydatny szczególnie dla nowych graczy. Co do twojej wypowiedzi @harcu może nie wiesz, ale w wersji ang. rzadziej zdarzają się błędy w tłumaczeniu, lepsze są "wypowiedzi"/okrzyki bohaterów, a jeśli twój ang. ogranicza się tylko do słów które wymieniłeś to współczuje.

Poradnik jest dobry i przydatny szczególnie dla nowych graczy. Co do twojej wypowiedzi @harcu może nie wiesz, ale w wersji ang. rzadziej zdarzają się błędy w tłumaczeniu, lepsze są "wypowiedzi"/okrzyki bohaterów, a jeśli twój ang. ogranicza się tylko do słów które wymieniłeś to współczuje.

nie to jets po prostu chwalenie sie ze ja jestem lepsyz bo znam "taki rare jezyk jak angielski" prosze wasl ludzie co innego gdybyscie sie chwalili chinskim ile to ja juz sie naczytalem "lepsza wersja angielska" nie wiem k**wa w czym na prawde dalej szpanujacie angielskim i zawracajcie d*py innym zeby pomogli

P.S

Dzisiaj po zalogowaniu otrzymalem komunikat ze zostaly zresetowane masterki wbilem ustwailem sobie i do glowy mi nie przyszlo ze sa debile ktore beda mialy z tym problem no ale jednak cuda sie zdarzaja xD moze poproscie go zeby napisal poradnik jak zrobic gruba kreske w paincie?? Idiots

@Harcu

Może po prostu ktoś nie lubi dubbingu który jest w pl cliencie? Riot zj**** większość dialogów itp. A na dodatek ciekawe jak dogadasz się z ludzmi gdy chodzi o itemki, ktoś doradza Ci żebyś kupił np. warmoga bo masz mało hp, to nic nie zrozumiesz.

I nie trolluj.

A co do poradnika to na 100% się komuś przyda.

Ustawcie sobie ojczysty jezyk w clienice a nie szpanujecie ze znacie sie na angielskim -.- wasz angielski ogranicza sie pewnie do Hi buy backpack yes pisze wszystko po polsku jak mozna tego nie rozumiec??
 offtop ~ blaumro 

Bo angielski JEST lepszy, z jednego powodu - gra na nim większość graczy. W związku z tym powszechnie używane nazwy itemów, skilli, masterek, odzywek, żartów etc. są angielskie. I choćbyś popuścił w gacie to nic nie osiągniesz, bo angielski nadal będzie bardziej powszechny.

@topic: Nerv, mam jedno pytanie. Czy nie lepiej przehandlować dwa punkty z armora i mresa (łącznie po 1.5 każdego) i któryś jeszcze punkt (nie pamiętam który) w zamian za masterkę +3% brakującego hp jako regen w przypadku grania bruiserami/offtankami? Przy jakimś 1000 HP (a każdy wie że to niewiele) i 50% HP mamy regen (tylko z tej masterki) na poziomie około +15HP5, czyli 3HP na sekundę. Wydaje mi się to bardziej korzystne niż te półtorej armora/mresa, które w najlepszym wypadku dodadzą nam redukcję obrażeń na poziomie 1% (a czym dalej w mecz, tym mniej).

Prawie na tym kurka zasnąłem... w sumie to dzięki za pomoc... zaraz zasnę spokojnie jak niedźwiedź zimowym.

Poradnik jest no ten hmmm przydatny (sam lekko zmieniłem swoje), więc dzięki.

Ktoś nie może ogarnąć nowych masteriesów w patchu 3.14? Zapraszam do sprawdzenia mojego materiału na ten temat.