Witajcie serdecznie,
Zdarzyło mi się kilkukrotnie polecać tutaj swój kanał, ale nie byłem zadowolony z jakości materiałów w związku z czym się nieco wyciszyłem.
Okazało się jednak, że kanał rozrasta się w bardzo szybkim tempie i udało się nam nawet uzyskać pierwszego sponsora.
"Zostań na chwilę i posłuchaj..."
Kanał ma charakter humorystyczny, ale jednym z jego zamierzeń jest również walka z toksyczną społecznością graczy, którą określamy jako "Toksyczne Leszki".
(Z całym szacunkiem dla wszystkich Leszków)
Dwa dni temu pokonaliśmy barierę 500 subów. Z okazji tego wydarzenia powstała grupa, oraz kanał teamspeak który zrzesza widzów, oraz osoby które pragną być częścią społeczności
stawiającej przede wszystkim na dobrą zabawę.
Chciałbyś / Chciałabyś dać szansę mojemu kanałowi i dowiedzieć się więcej? - Byłoby mi bardzo miło.
Wstąp chociaż na chwilę i się rozejrzyj!
www.youtube.com/c/noseynosey
Dziękuję Ci za każdą minutę jaką poświęcisz mojemu skromnemu kanałowi.
edit: Mamy również skromny klan w diablo 3, który dzisiaj wraz ze startem sezonu wjedzie do sanktuarium!
Miłego dnia!
Masz dość toksycznej społeczności? Może chcesz się pośmiać?
Emmm, a czy na tym kanale będzie coś oprócz "lola"? btw dobry pomysł na kanał
Będzie!
Po prostu najłatwiej było mi od tego zacząć. Dzisiaj zaczynamy grać w diablo, a kanał będzie rozbudowywany na bieżąco.
No to powodzenia! czasami zajrzę na twój kanał
i już było warto pisać tego posta
dziękuję!
Powiem Ci, że rodzaj humoru na Twoim kanale jest taki jak lubię. Na pewno będę odwiedzał częściej. Poszedł sub
To prawda rodzaj humoru jest spoko, ale content już nie Puść wodzę fantazji i wymyśl coś, przecież masz do tego głowę. Chyba, że robisz to z zajawki nagrywania takich rzeczy to już inna sprawa
Napiszę to samo co jakiś typ pod jednym z twoich filmików. Czemu ty jeszcze nie pracujesz w polsacie z takim głosem? Btw. kanał spoko i na pewno będę często odwiedział
Dziękuję jest mi bardzo miło.
Witajcie serdecznie,
Zdarzyło mi się kilkukrotnie polecać tutaj swój kanał, ale nie byłem zadowolony z jakości materiałów w związku z czym się nieco wyciszyłem.
Okazało się jednak, że kanał rozrasta się w bardzo szybkim tempie i udało się nam nawet uzyskać pierwszego sponsora.
"Zostań na chwilę i posłuchaj..."
Kanał ma charakter humorystyczny, ale jednym z jego zamierzeń jest również walka z toksyczną społecznością graczy, którą określamy jako "Toksyczne Leszki".
(Z całym szacunkiem dla wszystkich Leszków)
Dwa dni temu pokonaliśmy barierę 500 subów. Z okazji tego wydarzenia powstała grupa, oraz kanał teamspeak który zrzesza widzów, oraz osoby które pragną być częścią społeczności
stawiającej przede wszystkim na dobrą zabawę.
Chciałbyś / Chciałabyś dać szansę mojemu kanałowi i dowiedzieć się więcej? - Byłoby mi bardzo miło.
Wstąp chociaż na chwilę i się rozejrzyj!
www.youtube.com/c/noseynosey
Dziękuję Ci za każdą minutę jaką poświęcisz mojemu skromnemu kanałowi.
edit: Mamy również skromny klan w diablo 3, który dzisiaj wraz ze startem sezonu wjedzie do sanktuarium!
Miłego dnia!