Masz dość toksycznej społeczności? Może chcesz się pośmiać?

Witajcie serdecznie,

Zdarzyło mi się kilkukrotnie polecać tutaj swój kanał, ale nie byłem zadowolony z jakości materiałów w związku z czym się nieco wyciszyłem.
Okazało się jednak, że kanał rozrasta się w bardzo szybkim tempie i udało się nam nawet uzyskać pierwszego sponsora.

"Zostań na chwilę i posłuchaj..."
Kanał ma charakter humorystyczny, ale jednym z jego zamierzeń jest również walka z toksyczną społecznością graczy, którą określamy jako "Toksyczne Leszki".
(Z całym szacunkiem dla wszystkich Leszków)
Dwa dni temu pokonaliśmy barierę 500 subów. Z okazji tego wydarzenia powstała grupa, oraz kanał teamspeak który zrzesza widzów, oraz osoby które pragną być częścią społeczności
stawiającej przede wszystkim na dobrą zabawę.

Chciałbyś / Chciałabyś dać szansę mojemu kanałowi i dowiedzieć się więcej? - Byłoby mi bardzo miło.
Wstąp chociaż na chwilę i się rozejrzyj!

www.youtube.com/c/noseynosey

Dziękuję Ci za każdą minutę jaką poświęcisz mojemu skromnemu kanałowi.

edit: Mamy również skromny klan w diablo 3, który dzisiaj wraz ze startem sezonu wjedzie do sanktuarium!

Miłego dnia!

Emmm, a czy na tym kanale będzie coś oprócz "lola"? btw dobry pomysł na kanał :)

Będzie!
Po prostu najłatwiej było mi od tego zacząć. Dzisiaj zaczynamy grać w diablo, a kanał będzie rozbudowywany na bieżąco.

No to powodzenia! czasami zajrzę na twój kanał :)

i już było warto pisać tego posta :D
dziękuję!

Powiem Ci, że rodzaj humoru na Twoim kanale jest taki jak lubię. Na pewno będę odwiedzał częściej. Poszedł sub :)

To prawda rodzaj humoru jest spoko, ale content już nie :P Puść wodzę fantazji i wymyśl coś, przecież masz do tego głowę. Chyba, że robisz to z zajawki nagrywania takich rzeczy to już inna sprawa :D

Napiszę to samo co jakiś typ pod jednym z twoich filmików. Czemu ty jeszcze nie pracujesz w polsacie z takim głosem? :D Btw. kanał spoko i na pewno będę często odwiedział :)

Dziękuję :) jest mi bardzo miło.

Witajcie serdecznie,

Zdarzyło mi się kilkukrotnie polecać tutaj swój kanał, ale nie byłem zadowolony z jakości materiałów w związku z czym się nieco wyciszyłem.
Okazało się jednak, że kanał rozrasta się w bardzo szybkim tempie i udało się nam nawet uzyskać pierwszego sponsora.

"Zostań na chwilę i posłuchaj..."
Kanał ma charakter humorystyczny, ale jednym z jego zamierzeń jest również walka z toksyczną społecznością graczy, którą określamy jako "Toksyczne Leszki".
(Z całym szacunkiem dla wszystkich Leszków)
Dwa dni temu pokonaliśmy barierę 500 subów. Z okazji tego wydarzenia powstała grupa, oraz kanał teamspeak który zrzesza widzów, oraz osoby które pragną być częścią społeczności
stawiającej przede wszystkim na dobrą zabawę.

Chciałbyś / Chciałabyś dać szansę mojemu kanałowi i dowiedzieć się więcej? - Byłoby mi bardzo miło.
Wstąp chociaż na chwilę i się rozejrzyj!

www.youtube.com/c/noseynosey

Dziękuję Ci za każdą minutę jaką poświęcisz mojemu skromnemu kanałowi.

edit: Mamy również skromny klan w diablo 3, który dzisiaj wraz ze startem sezonu wjedzie do sanktuarium!

Miłego dnia!