Matura 2017

Hej, ma ktoś może jakieś streszczenie wszystkich lektór? Tak do 15 stron wszystkich "z gwiazdką". Przydałobysię jakby ktoś miał :)

hejka, ja mam porcje informaci http://www.bryk.pl/wypracowania/jezyk_polski/materiały_do_matury/9680-powtórka_z_lektur_dla_maturzystów.html

niekture som fajnie wytlumaczone

Nie ma czegoś krótszego?

Pytam poważnei, bo jakieś Kondrady znam, ale Jan Andrzej Mickiewicz to dla mnie czarna magia.

JAk różniczki dla humanów XDDDDDDDDDD

To już wiem jak wbiłeś 5k postów.

I jak poszło @Xasarm ? ;p

Bardzo dobrze, dobre tematy, zarówno na postawę, jak i rozszerzenie.

To dobrze :D Powodzenia jutro.

hejo, matury dawno za mną, ale chciałbym zapytać jak wygląda harmonogram. dziś ponoć była matura z polskiego,a z czy ktoś mógłby powiedzieć kiedy będzie j.angielski?

w poniedziałek jest angielski, na necie możesz rozpiskę znaleźć

To już wiem jak wbiłeś 5k postów.

Taaa, odpowiedź mamy jak na tacy.

Dla niewtajemniczonych. Wypowiedź Xasarm'a w temacie dotyczącym sensu grania w gry mmorpg

"Dla mnie, jako wartościowego człowieka hołdującego wartościom nietzscheańskim, gry to strata czasu, głupota i mieszczańska rozrywka. "

Ale jak widać, trollowanie nie.

Taaa, odpowiedź mamy jak na tacy.  

Dla niewtajemniczonych. Wypowiedź Xasarm'a w  temacie dotyczącym sensu grania w gry mmorpg

"Dla mnie, jako wartościowego człowieka hołdującego wartościom nietzscheańskim, gry to strata czasu, głupota i mieszczańska rozrywka. "

Ale jak widać, trollowanie nie. 

Nie rozumiem jaki sens wnosi twoja wypowiedź.

Cieszę się, że polski poszedl bez wiekszych problemów, ja swój napisałem na całkiem przyzwoity wynik, co bardzo mnie cieszy. Powodzenia na matematyce. :)

Matematykę zdałem na 98%, jeden błąd specjalnie, by nie wydawało sie podejrzane.

Hej, ma ktoś może jakieś streszczenie wszystkich lektór? Tak do 15 stron wszystkich "z gwiazdką". Przydałobysię jakby ktoś miał 

LektÓr...

Właśnie taki jest poziom od paru lat maturzystów których zgasiłbym inteligentną ripostą w mgnieniu oka

Co do pytania to poszukaj w internecie, tam wszystko znajdziesz, w sumie wystarczyło wpisać to samo co w pierwszym poście tylko że w Google i byś już miał

Jeżeli musisz kogoś 'gasić' inteligentnymi ripostami, to zapraszam, chętnie posłucham.

Hej, ma ktoś może jakieś streszczenie wszystkich lektór? Tak do 15 stron wszystkich "z gwiazdką". Przydałobysię jakby ktoś miał :)