Max lvl w jaki czas?

@Szelma

Ta gra jak jest jakaś promocja kosztuje 20-30zl, także nawet nie szkoda, jeżeli Ci się nie spodoba. Zresztą Nim zakosztujesz end game, to sporo się już nagrasz ;]

Właśnie była promocja na Kinguinie, gdzie gra była za ~35zł, ale promocja minęła i najtaniej chyba na allegro widziałem za ~43zł+przesyłka. Sam szukam skąd kupić najtaniej, bo też chciałbym ją wypróbować, gdyż inne MMO mnie nudzą lub nie chcę płacić abonamentu.

Ja mam jeszcze pytanie odnośnie DLC. Można je kupić tylko za walutę IS w grze ? Czy trzeba je kupić w trakcie LvLowania czy można spokojnie na end-game ?

Teraz można kupić za te 40zl, ale za pewne za jakiś czas znowu będzie promocja i będzie można zaoszczędzić te 10zl

Rozumiem, że te 40 zł to za pojedyncze DLC nie za wszystkie ?:)

Tak. Za samą podstawkę. DLC chyba nie są sprzedawane jako wersje pudełkowe.

A czy jest możliwość zdobycia waluty IS w grze ?

Każde DLC kosztuje zazwyczaj około 70-80 zł przeliczając na PLN. W grze nie można zdobyć waluty IS, jedynie będą premium subskrybentem dostaje się co miesiąc 500 Crown Pointsów. End game jak i early content jest bardzo rozbudowany i ciekawy, jeśli ktoś zagłębia się w czytanie questów to są to bardzo ciekawe historie. Chain questy są genialne, niekiedy nawet zabawne. PvP jest bardzo interesujące, jedyne co w nim odpycha lekko to podwyższony ping zwłaszcza wieczorami kiedy serwer się zapełnia. PvE posiada bardzo wiele dungeonów. Ostatni dodatek dorzucił trial 12 osobowy. Dungeon Finder działa wreszcie jak powienien, dość szybko znajduje party. Ogólnie widać, że gra idzie do przodu. Kolejny dodatek jest przykładem tego że deweloper słucha graczy i dodaje wiele funkcji o które gracze proszą. Community w grze jak i poza jest bardzo rozbudowane i przychylne, nie spotyka się hejtu na każdym kroku. Gram w tę grę od czasów bety, owszem gra przechodziła kryzysy ale od momentu kiedy weszła w tryb B2P jest co raz lepiej. Polecam śledzić grę na tweeterze, tam dość często można uchwycić info o promocjach na różne wersje gry. Na wszelkie pytania chętnie odpowiem na priv lub w grze.

@ad4mss

Kupując wersję tamriel unlimited jakie dlc będę musiał dokupić?

Wypowiem się krótko i na temat wobec niedowiarków co to twierdzą, że się nie da: rekord w TESO od 1 do 50 wynosi 17 godzin gość grindował na porządnych spotach (polecam poradnik Rakeishio) wbijał gość ten level z kolegą, ponieważ tylko w duecie jest podbicie expa. Teraz można w Imperial City nabić jeszcze szybciej jak się potrafi. Jak ma się trochę koron lub golda można kupić, albo scrolle na exp z CS lub od graczy Psiijic Ambrosię podbija to o 50% zdobywany exp. Pozdrawiam. ;)

Czy to jest ważne ile wynoszą rekordy? Dla kolejnych postaci można się tak bawić ale rush pierwszej postaci w nowej grze zawsze mnie wkurzał. Wiele razy spotkałem się w grach z graczami którzy dostali boosty do lvl capu i potem taki cep nawet nie wiedział jakie ma skille będąc w party :P

Czyli kupienie DLC polega na doładowaniu Crown Pointsów, a później zakupieniu danego DLC ?

^up^ Tak

LVL CAPEM NIE JEST LVL 50!

Ponowie pytanie :D Czym się różni The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited od samej podstawki teso? Nie udało mi się znaleźć tych informacji xD

tym ze masz jedną rase i kilka pierdułek dodatkowo.

Kolejność kupowania DLC nie wpływa jakoś znacząco na główną fabułę ?

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited to pelna nazwa gry po zdjęcie abonamentu

DLC mają osobną fabułę więc nie

Witam podchodzę do tej gry jeszcze raz ponieważ usunęli veteran rangi , które podobno naprawdę długo się wbijało , a ja zawsze niż wiecznie expić wolałem content end-gamu. Więc pytanie , w jaki czas osiąga sie 50 poziom ?