Witam podchodzę do tej gry jeszcze raz ponieważ usunęli veteran rangi , które podobno naprawdę długo się wbijało , a ja zawsze niż wiecznie expić wolałem content end-gamu. Więc pytanie , w jaki czas osiąga sie 50 poziom ?
Max lvl w jaki czas?
Witam, ciężko określić, bo na prędkość levelowania składa się wiele czynników, aczkolwiek przy w miarę spokojnym grindzie zejdzie ze 3-4 dni.
3-4 dni ?
Ja po 7 miesiącach gry okolo 1h dziennie mam 39 lvl
3-4 dni nie ma takiej opcji przy optymalnym graniu dwa tygodnie i nabijesz max lvl. Optymalne 2-4h dziennie
Nie wiem jakim cudem 3-4 dni, ja grając na luzie (1-3h codziennie) wbiłem po ponad miesiącu.
TESO to jedyne mmo, w którym nie chodzi o wbicie jak najszybciej maxa, więc po co ten temat...
Nie wiem jakim cudem 3-4 dni, ja grając na luzie (1-3h codziennie) wbiłem po ponad miesiącu.
4 dni = 96 godzin. Miesiąc czyli dajmy na to 31 dni po 3 godziny dziennie to 93 godziny także potwierdziłeś teorie Sevaril
Dzięki za odpowiedzi , i za wstawienie tego tematu na stronke
To ja jeszcze się podepnę do tematu i zapytam o coś jeszcze. Jak wygląda populacja w grze? Serwery świecą pustkami czy jest z kim zamienić pare słów? Poza tym, co można robić po wbiciu max lvl?
ludzi sporo jest ;p nawet jest polska gildia (nazwa Gildi wolna kampania)
Wbicie w 3-4 dni nie ma opcji, nawet jakbyś siedział 24h Sam ze 4 dni temu wróciłem do ESO i gram sobie spokojnie bez pośpiechu odkrywając całą mapę po kolei (tj. shardy, książki i wszystkie pierdoły jakie są na danej mapie). Gram ok 4h dziennie i dopiero 20 lvl
Jeśli grasz ze spokojem RPG, robiąc wszystkie questy, odkrywając mapkę to wbicie max. lvl zajmie Ci dość sporo, ale jest to bardzo miłe questowanie.
W TESO możesz wbijać lvl w tradycyjny sposób (questy i ogólnie cały content w raz z instami) który zajmuje dużo czasu i daje całkiem sporo przyjemności lub po prostu grindować na kanałach. Na kanałach faktycznie jest to 2-4 dni (nie mówię o siedzeniu 24/d). Na kanałach po prostu latasz sam lub w party i bijesz moby.
Dowód na to, że jak się chcę i ma odpowiednie "predyspozycje" to wystarczy 5 godzin aby osiągnąć level cap. A tak na spokojnie to można to zrobić w 4-5 dni. Polecam Potiony na +50% XP kosztują może ze 2k w sklepach gildyjnych, oraz random daily dungeon run, które daje praktycznie zawsze cały level. Osobiście mogę potwierdzić, że teraz jest o wiele prościej i szybciej wbić 50 level.
A to jeszcze takie jedno pytanie dodam , mount jest z tego co widziałem pierwszy za 42k , jakieś sposoby na uzbieranie tej kwoty na 13 - 14 lvl?
To coś źle widziałeś, bo najtańszy jest za 10k
no faktycznie nie to miasto , a jakieś metody na uzbieranie golda? Bo chyba najlepszy jaki znalazłem na razie to wyrżnąć pólmiasta zbierać z nich itemy i sprzedac u pasera , tylko że długo trzeba czekać na ,, umorzenie sprawy "
Ponawiam pytanie kolegi @lebari, jak wygląda endgame? Co po za wbiciem lvla można robić w tej grze?
Dunegony, PvP, PvE, Craft, gear.Jest tego troche
jest jakis trial? Bo jak sie przekonalem wiele razy, ogladanie filmikow nie oddaje prawdziwego gameplay'u a szkoda kupowac w ciemno.