Max payne 3 - pójdzie?

Witam! Zastanawiam się nad kupnem nowego Maxa jednak mam przeczucie że mój blaszak nie uciągnie. Podaje parametry:

System- win 7 32 bit

Karta graficzna - GeForce 9600 GT

Procesor - AMD Athlon II X3 440 3.01 Ghz

Zainstalowana pamięć ram - 4,00 GB (dostępne 3,25GB)

Za odp z góry dziękuję :D

Pojdzie, moze na troszke nizszych rozdzielczosciach i oczywiscie nie na jakichs wygorowanych ustawieniach graficznych, ale pojsc powinno.

Choc Rstar ostatnio optymalizacjami nas nie zachwycal, ale tym razem obietnice sa inne. Ja tez mam PC podobnej klasy, a MP 3 kupie na 100%, moze nie dzis, nie jutro, ale za jakies 3 miesiace z pewnoscia, tylko czekam az taniej bedzie ; p.

Pójdzie ci.Sa w nim spadki wydajnosci w mp3 ale beda stery pod to

A żeby nie zakładać nowego tematu:

Grafika: GF GTS250

Procek: Intel Core Duo E7400 2.8GHz

RAM: 4GB DDR3

System: Win 7 64Bit

Na średnich pociśnie? :f

pociśnie, u mnie kolega ma podobne parametry pc i mu śmiga bez większych problemów na średnich :)

@Curenor.Spokojnie będzie działać,może nawet na high/medium.Mam podobny config tyle że procek quad,a gra śmiga na wysokich ustawieniach w rozdziałce 1920 x 1080.

No ja niestety takiej rozdziałki mieć nie mogę, bo monitor za mały xD Max to 1280 x 960 xD

Dzięki za odpowiedzi ;)

Witam,otóż sam mam dylemat czy na moim lapku pójdzie:

Win 7 64 bit

4GB ramu DDR3

Geforce 330m1GB DDR3

Intel Core i5 M480 2,67 GHz

@Curenor.Spokojnie będzie działać,może nawet na high/medium.Mam podobny config tyle że procek quad,a gra śmiga na wysokich ustawieniach w rozdziałce 1920 x 1080.

co masz na myśli pisząc wysokie ustawienia ? bo wątpie że na wysokich gra ci hula, może średnie i jeszcze w rozdzielczości HD, jaja sobie robisz, nie uwierzę dopóki nie zobacze na jakimś filmiku z włączonym frapsem, na średnich albo niskich ustawieniach to jeszcze możliwe, zresztą wystarczy obadać test, na wysokich ustawieniach z włączonym AA taki 7870 i 680 wyciąga raptem 70 FPS, co dziwne 7870 wyciąga więcej FPS mimo tego że 680 wypada lepiej w 3Dmarku

a tutaj test gry na potwierdzenie moich słów http://pclab.pl/art49989.html

Witam! Zastanawiam się nad kupnem nowego Maxa jednak mam przeczucie że mój blaszak nie uciągnie. Podaje parametry:System- win 7 32 bitKarta graficzna - GeForce 9600 GTProcesor - AMD Athlon II X3 440 3.01 GhzZainstalowana pamięć ram - 4,00 GB (dostępne 3,25GB)Za odp z góry dziękuję

przy małej rozdzielczości na niskich ustawieniach gra powinna ruszyć, ale w dzungli zapomnij o wygodnym graniu nawet na niskich ustawieniach

A żeby nie zakładać nowego tematu:Grafika: GF GTS250Procek: Intel Core Duo E7400 2.8GHzRAM: 4GB DDR3System: Win 7 64BitNa średnich pociśnie? :f

jak wyłączysz AA to może pociśnie, ale na niskich

sam mam Phenoma 955 wykręconego do 3,9 ghz do tego podkręconą kartę 6850 i na normal gra sie dopiero przyjemnie bez zacięć, a bez zacięć mam na myśli PŁYNNIE bez pokazu slajdów co 5 minut

a na koniec rozwieje wasze wątpliwości, pogracie ale na średnich ustawieniach chyba że lubicie pokazy slajdów i tylko w rozdzielczość 1240 na 1024

I tak mam monitor 17 cali, a wiec 1240 na 1024 to moj maks, a wiec mi to nie przeszkadza : P.

Ja na moim w sumie prawie wszystko na maksa oprocz AA bo tylko x2 wlaczone mam w 1920x1080.Phenom 965,12 gb ram,5870 vapor x

Zły dział, tu piszemy odnośnie problemów z grami MMO. Przenoszę.

Witam! Zastanawiam się nad kupnem nowego Maxa jednak mam przeczucie że mój blaszak nie uciągnie. Podaje parametry:

System- win 7 32 bit

Karta graficzna - GeForce 9600 GT

Procesor - AMD Athlon II X3 440 3.01 Ghz

Zainstalowana pamięć ram - 4,00 GB (dostępne 3,25GB)

Za odp z góry dziękuję :D