@Curenor.Spokojnie będzie działać,może nawet na high/medium.Mam podobny config tyle że procek quad,a gra śmiga na wysokich ustawieniach w rozdziałce 1920 x 1080.
co masz na myśli pisząc wysokie ustawienia ? bo wątpie że na wysokich gra ci hula, może średnie i jeszcze w rozdzielczości HD, jaja sobie robisz, nie uwierzę dopóki nie zobacze na jakimś filmiku z włączonym frapsem, na średnich albo niskich ustawieniach to jeszcze możliwe, zresztą wystarczy obadać test, na wysokich ustawieniach z włączonym AA taki 7870 i 680 wyciąga raptem 70 FPS, co dziwne 7870 wyciąga więcej FPS mimo tego że 680 wypada lepiej w 3Dmarku
a tutaj test gry na potwierdzenie moich słów http://pclab.pl/art49989.html
Witam! Zastanawiam się nad kupnem nowego Maxa jednak mam przeczucie że mój blaszak nie uciągnie. Podaje parametry:System- win 7 32 bitKarta graficzna - GeForce 9600 GTProcesor - AMD Athlon II X3 440 3.01 GhzZainstalowana pamięć ram - 4,00 GB (dostępne 3,25GB)Za odp z góry dziękuję
przy małej rozdzielczości na niskich ustawieniach gra powinna ruszyć, ale w dzungli zapomnij o wygodnym graniu nawet na niskich ustawieniach
A żeby nie zakładać nowego tematu:Grafika: GF GTS250Procek: Intel Core Duo E7400 2.8GHzRAM: 4GB DDR3System: Win 7 64BitNa średnich pociśnie? :f
jak wyłączysz AA to może pociśnie, ale na niskich
sam mam Phenoma 955 wykręconego do 3,9 ghz do tego podkręconą kartę 6850 i na normal gra sie dopiero przyjemnie bez zacięć, a bez zacięć mam na myśli PŁYNNIE bez pokazu slajdów co 5 minut
a na koniec rozwieje wasze wątpliwości, pogracie ale na średnich ustawieniach chyba że lubicie pokazy slajdów i tylko w rozdzielczość 1240 na 1024