Witajcie już kiedyś zamieszczałem tutaj post, podobało mi się to iż padła konstruktywna krytyka a nie jak na większości forów same hejty. Więc zamieszczam znów post i proszę o opinię dislajki bądź lajki
MCPrzemon - Efekt myśli. Co sądzicie?
Wprawdzie nie jestem znawcą rapu czy hip-hopu, ale jak słyszę "kur*a ziomuś" kilka razy albo po prostu "ziomek" to przypominam sobie czemu nie lubie tego gatunku muzyki. Nie zrozum mnie źle, nie mówię że kawałek jest zły, ale nie mówię też że jest super. Może popracowałbyś nad tekstami które nie wymagają ciągłych powtórzeń?
Btw. widziałem że jesteś z lubuskiego, a skąd dokładnie jeśli można wiedzieć?
Wprawdzie nie jestem znawcą rapu czy hip-hopu, ale jak słyszę "kur*a ziomuś" kilka razy albo po prostu "ziomek" to przypominam sobie czemu nie lubie tego gatunku muzyki. Nie zrozum mnie źle, nie mówię że kawałek jest zły, ale nie mówię też że jest super. Może popracowałbyś nad tekstami które nie wymagają ciągłych powtórzeń? Btw. widziałem że jesteś z lubuskiego, a skąd dokładnie jeśli można wiedzieć?
Witaj. Ten tekst akurat tego wymagał we wcześniejszych tak nie ma Nie lubię często "kurwować". Okolice Żar Lubska Zielonej Góry na pewno coś z tego kojarzysz A Ty ?
Oj daleko ojjj daleko. Długa droga przed tobą , szybko wyłączyłem. Za mało zdecydowany głos. No i słownictwo....
Witaj. Ten tekst akurat tego wymagał we wcześniejszych tak nie ma Nie lubię często "kurwować". Okolice Żar Lubska Zielonej Góry na pewno coś z tego kojarzysz A Ty ?
Żary
Przybyłem tu tylko dlatego bo przeczytałem MCPokemon.
Witajcie już kiedyś zamieszczałem tutaj post, podobało mi się to iż padła konstruktywna krytyka a nie jak na większości forów same hejty. Więc zamieszczam znów post i proszę o opinię dislajki bądź lajki