Medal of Honor beta

Chciałbym przypomnieć że zostały ostatnie godziny by można było przetestować za darmo medal of honor (beta) grę można ściągnąć z platformy steam

grafika prezentuje się wspaniale

efekty wybuchów po prostu zarąbiste

polecam...

ja gralem i nie ma wielkiego szału z ta grą wg. mnie jest taka przecietna wole CoD: MW2 i BFBC2

ja gralem i nie ma wielkiego szału z ta grą wg. mnie jest taka przecietna wole CoD: MW2 i BFBC2

szalu nie robi bo to tylko beta a jak bedzie open beta to beda full wiec git majones a w becie 90% jest ogarniczona

Ja tam wogóle na serwer wejść nie moge ;p

jak ten Medal of Honor jaka cześć ?

Moim zdaniem Black Ops i Battlefield 3 przyćmią Medal'a... Ale kto wie :D

Grałem w to za czasów CB i nie spodobało mi się. W OB gra trochę się polepszyła, ale nadal mi nie leży. Nie ma tego czegoś. Chociaż MW2 też tego nie ma. Chyba era dobrych strzelanek minęła bezpowrotnie.

jeszcze niema open bety ... closed beta jest jeszcze..

http://www.youtube.com/watch?v=CGVglHiwcmo&feature=related

chodzi o tego medal of honor ;)

ja zawsze jestem za cod nie lubię medala zawsze to kopia cod :| ja zawsze tylko cod gram bo to jest najlepsze ten medal to kopia mw2

ja zawsze jestem za cod nie lubię medala zawsze to kopia cod :| ja zawsze tylko cod gram bo to jest najlepsze ten medal to kopia mw2

Ooo widać , że znawca. Tak się składa , że seria medal of honor powstała już grrrrruuuuubo przed codem więc jak ktoś już od kogoś kopiuje to CoD od Medala , choć twierdzę , że gry te są całkiem różne.

@topic

W Betkę MOHa sobie pyknąłem bardzo fajna gra. Kupuję oryginał ;]

adams co Ty gadasz ? Pierwszy MOH byl wydany wczesniej niz COD tak jak napisal Siekanek, co prawda COD byl moim zdaniem o lepszy od Medala ale nie gadaj ze jest kopia COD-a . Hmm mysle ze warto zagrac na steamie i zobaczyc co i jak jednym przypadnie do gustu innym wrecz przeciwnie. O gustach sie nie dyskutuje .

MP w MoHu jest naprawde bogaty... ale w bugi. Licze ze chociaz SP bedzie dobry. A co do grafy.... Nie jest tak wspaniala.

Chciałbym przypomnieć że zostały ostatnie godziny by można było przetestować za darmo medal of honor (beta) grę można ściągnąć z platformy steam

grafika prezentuje się wspaniale

efekty wybuchów po prostu zarąbiste

polecam...