Lol , az mi słow zabrakło , dobrze ze nie pale tego świństwa co powoduje wymyslanie postów o medytacji , ja se z kumplem nad piwkiem pomedytuje AVE
pewnie na moim boisku szkolnym jak zwykle xP
Lol , az mi słow zabrakło , dobrze ze nie pale tego świństwa co powoduje wymyslanie postów o medytacji , ja se z kumplem nad piwkiem pomedytuje AVE
pewnie na moim boisku szkolnym jak zwykle xP
Żadnemu, żadnemu księdzu się nie kłaniam w pas. Za wieloma nie przepadałem. Ale to nie powód żeby to uogólniać tak jak ty. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale wg mnie z tego co powiedziałeś wynika, że wierzysz w Boga tylko jesteś przeciwnikiem księży.
Ps. Czyżby następny Luter albo Kalwin?
@CreeMedytacja pochodzi od hinduizmu. A o medytacji chrześcijańskiej pierwsze słyszę.Tak ogólnie to 90% Polaków to katolicy, a popatrzcie na telewizje albo choćby na to forum nikt nie ma odwagi się przyznać. Dlaczego? Bo teraz wstyd jest być katolikiem. Mało kiedy znajdzie się ktoś, który przyzna się do tego. I co od razu podśmiechiwanie, kpienie(widać po odpowiedzi Brody). Teraz wiara jest uważana za zacofanie. Ludzi, którzy wiedzą uważa się za zacofanych i zabobonnych.PS. Broda, żaden ze mnie Pan, więc mów do mnie normalnie. PS 2. Nie słucham Radia Maryja(jestem jego przeciwnikiem) jeśli to sugerowałeś o słuchaniu radia.
Jestem katolikiem... wcale nie bolalo...
Temat jest o medytacji a nie o Kościele. Co do medytacji, czasem po paru gibonach zdarza mi się wejść w ten stan Banda bezbożników i offtopicerów!
Dobrze gadasz
Medytacja i projekcja astralna jedynie przy piwie albo przy czymś mocniejszym
A co do księży i katolików itp, każdy robi to co lubi i generalizowanie wszystkiego nie jest najlepszym rozwiązaniem
Czy wiecie co to medytacja? Może sami ją praktykujecie? Jeżeli tak to w jaki sposób i jakie wzbudza w was odczucia?
Projekcja Astralna czy znacie ją tylko z filmów czy potraficie jej doświadczyć na własnej skórze?
Osobiście staram się medytować codziennie i towarzyszy temu poczucie bezpieczeństwae i niezłomnego spokoju ;-) Wtedy czuje, że nic nie może się stać i zapominam o wszystkich lękach, problemach. Po zakończeniu medytacji przez resztę dnia utrzymuje się ten stan.
Co do projekcji astralnej. Z tego co wiem tutaj nie chodzi o to że pojawiasz się gdzie indziej i chodzisz bo realnym świecie. Tutaj raczej chodzi o możliwość wykroczenia po za świat rzeczywisty. Tam można zrobić wszytko ;-)
No teraz wy, proszę o wypowiedzi na poziomie.