Siemka,
szukam dobrego menadżera piłkarskiego. Nie grałem nigdy w takie gry więc się nie znam mam nadzieje, że ktoś mi doradzi. Ważne aby grało dużo ludzi i... w sumie nie wiem co w tych grach jest ważne.
Z góry dziękuje.
Siemka,
szukam dobrego menadżera piłkarskiego. Nie grałem nigdy w takie gry więc się nie znam mam nadzieje, że ktoś mi doradzi. Ważne aby grało dużo ludzi i... w sumie nie wiem co w tych grach jest ważne.
Z góry dziękuje.
Siemka,szukam dobrego menadżera piłkarskiego. Nie grałem nigdy w takie gry więc się nie znam mam nadzieje, że ktoś mi doradzi. Ważne aby grało dużo ludzi i... w sumie nie wiem co w tych grach jest ważne.Z góry dziękuje.
z managerow online (przegladarkowych) nie polecam nic bo to gowna same ... w ktore musisz wywalic real siano na bonusy itp.
polecam Football Manager 2013 bo w sumie ( dla mnie ) nie ma lepszego. Gram w to od czasow jeszcze jak bym CM. Pochłaniacz czasu ..... . To jak strategia - od ustawiania treningow, przez taktyke po transfery. Podpisywanie nowych kontraktow, pilnowanie kasy itd. Mozesz grac na single ( i tam szlifowac sie w roli trenera - stratega i zarazem scouta [tanio kupic drogo sprzedac]) albo w sieci z ludzmi.
pzdr
z managerow online (przegladarkowych) nie polecam nic bo to gowna same ... w ktore musisz wywalic real siano na bonusy itp.polecam Football Manager 2013 bo w sumie ( dla mnie ) nie ma lepszego. Gram w to od czasow jeszcze jak bym CM. Pochłaniacz czasu ..... . To jak strategia - od ustawiania treningow, przez taktyke po transfery. Podpisywanie nowych kontraktow, pilnowanie kasy itd. Mozesz grac na single ( i tam szlifowac sie w roli trenera - stratega i zarazem scouta [tanio kupic drogo sprzedac]) albo w sieci z ludzmi.pzdr
Może ktoś zna dobry gameplay, który dużo powie o tym gatunku (menedżer piłkarski) a także o samej grze, gdzie jednocześnie potrafiłby owy gameplay zachęcić do sięgnięcia po tytuł?
I czy trudno jest nauczyć się podstaw, czyli ile czasu zajmuje wkręcenie się w grę ?
EDITED
Bardzo fajną "grą" jest Fantasy Premier League, Wybieramy skład 15 (graczy z ligi tylko Angielskiej PL) Dołączamy do ligi (wiele stron o piłce nożnej prowadzi własne ligi, wystarczy zapytac) i oglądamy mecze ligi (tak REALNE) punkty dostaje każdy zawodnik za mecze REALNE. Może nie do końca jest to gra ale zawsze to fajna rozrywka jeżeli lubimy ligę angielską. Wiele stron dot. piłki oferuje nagrody za wygranie ich ligi w grze. (przypominam, że zbliża się juz 2 kolejka Premier League.
sprezycuj czy szukasz rzeczywiscie darmowego czy ,,darmowego,, , tego pierwszego nie uswiadczysz
http://www.soccerproject.com/spnewl_index.php
w 100% darmowy manager piłkarski sam w niego gram
można kupić sobie coś w rodzaju konta premium ale ono daje ci tylko kosmetyczne dodatki, typu "daj ksywkę swojemu zawodnikowi"
Sam gram i polecam jak coś mogę dać kilka rad na początek co i jak
Jest manager piłkarski online(prowadzisz swojego własnego gracza na jakiej chcesz pozycji). Nazywa się ta gra: FootballTeam(gra ponad 200k ludzi na jednym serwerze a serwerów jest 8 już ;]
Jeśli interesuje Cię Football Manager 2013 to zapraszam tu - http://tablica.pl/oferta/konto-steam-football-manager-2013-i-trzy-inne-ID3Z1db.html
Siemka,
Z góry dziękuje.