Merc czy Necro ? (PvP)

Witam !

Krotko, zaczynam wlasnie grac w GW 2 i mam dylemat. Kogo wybrac pod PvP: Mesmer'a czy Necromancer'a ?

Pozdrawiam !

Zrob obie klasy , pograj nimi. Przeciez w gw2 , to zaden problem , przechodzisz tutorial i mozesz od razu wbic do heart of mist z max lvl.

Jak chodzi o WvWvW i PvP to mesmer jest o wiele silniejszy od necro według mnie. Mesmer może tworzyć swoje klony po czym je zdetonować a to tylko jedna zaleta graniem tą postacią ! a tak od siebie polecę huntera : )

Na WvW mesmer jest o wiele, wiele lepszy i bardziej użyteczny dla zerga niż necro. Dodatkowo 1v1 jest bardzo mocny, gdyż cały czas tworzy klony, które raz, że przeszkadzają przeciwnikowi, to jeszcze mogą go zmylić.

Mesmer jest lepszy od necro, jeśli chcesz klasę OP (jak dla mnie) do PvP to wybierz właśnie jego. Strasznie denerwuje kiedy ten... pan rzuca Ci 10 klonów i nie wiesz który to Twój przeciwnik. Jak już pisałem, dla mnie klasa trochę OP, albo może to wina mojego guardiana. :)

Ryuk po co piszesz to jak on już stworzył postać ....

Witam !

Krotko, zaczynam wlasnie grac w GW 2 i mam dylemat. Kogo wybrac pod PvP: Mesmer'a czy Necromancer'a ?

Pozdrawiam !