Mercenary online: connection timed out

Pobrałem filipińskom wersie mercenary online ale przy logowaniu wyskakuje mi taki komunikat: connection timed out

a na forum gry piszą tylko tyle Gracze spoza Filipin nie będą w stanie połączyć się z serwerami. GM są obecnie rozmowy z PLDT na ten temat Czy morze zna ktoś jakiś sposób na zalogowanie się oprócz przeprowadzki na filipiny będę wdzięczny za odpowiedz.

Pobrałem filipińskom wersie mercenary online ale przy logowaniu wyskakuje mi taki komunikat:connection timed outa na forum gry piszą tylko tyle Gracze spoza Filipin nie będą w stanie połączyć się z serwerami. GM są obecnie rozmowy z PLDT na ten temat Czy morze zna ktoś jakiś sposób na zalogowanie się oprócz przeprowadzki na filipiny będę wdzięczny za odpowiedz.

Ściągnij jakiś program proxy.

Pobrałem filipińskom wersie mercenary online ale przy logowaniu wyskakuje mi taki komunikat: connection timed out

a na forum gry piszą tylko tyle Gracze spoza Filipin nie będą w stanie połączyć się z serwerami. GM są obecnie rozmowy z PLDT na ten temat Czy morze zna ktoś jakiś sposób na zalogowanie się oprócz przeprowadzki na filipiny będę wdzięczny za odpowiedz.