Stworzylem krotkie pierwsze spojrzeniena tą grę.
Gra wyszła 26 listopada i powiem, ze nawet ciekawa
Ok,zadam pytanie ,korzystając z okazji.Ta gra ma tylko tryb kooperacji,rozwalamy mobki w teamie z innymi graczami,czy jest też normalne pvp?.Z tego co widze na filmie to mamy misje w trybie cooperation,w sumie może to być ciekawe.
Ok,zadam pytanie ,korzystając z okazji.Ta gra ma tylko tryb kooperacji,rozwalamy mobki w teamie z innymi graczami,czy jest też normalne pvp?.Z tego co widze na filmie to mamy misje w trybie cooperation,w sumie może to być ciekawe.
Tam na poczatku jak dolaczasz do roomow mozesz wybrac PVP albo CO-OP wiec z tego co piszesz jest mozliwosc walczena z z innymi, I oni tez moga byc zombiakami jesli o to Ci chodzi
ile ma gb?
Ok dzięki za info.Słyszałem pochlebne opinie o tej produkcji ,trzeba ściągnąć i sprawdzić w "praniu".Wizualnie kojarzy się z survival horrorem,widok TPP jak w Resident Evil,tryb coop,zombiaki.
to jest malezyjska wersja? jak wyglada sprawa z pingami?
to jest malezyjska wersja? jak wyglada sprawa z pingami?
Wersja ENG jednak serwery stoja na filipinach. Przy moim necie 6mb nie mialem zadnych lagow. Oraz czasami mam nawet okazje spotkać polaka
właśnie pobrałem tą gierkie i muszę powiedzieć że jest fajna ale ludzi bardzo mało , mam nadzieje że to się zmieni
właśnie pobrałem tą gierkie i muszę powiedzieć że jest fajna ale ludzi bardzo mało , mam nadzieje że to się zmieni
Własne ma małą reklame. Naportalu mmorpg.org.pl tez zbyt dużo info o niej nie bylo może Pan guru zroi newsa. Bo gierka przyzwoita. Jakie macie nicki>?