Sprawdź ten kawałek!
Merol - Bonus (WBRD)
Umarłem.
Umarłem.
Bo :>? Skoro jest dział Hydepark, to czemu miałbym nie wrzucić swojej twórczości ? Wszędzie znajdzie się jakiś amator rapu przecież
Powiem Ci tak, nie trawię tego typu muzyki, słucham kompletnie czegoś innego, jednak to naprawdę wpada w ucho. Przesłuchałem to aż dwa razy (większość tego typu nagrań wyłączam po kilku sekundach). Gratuluję.
dla tych 2 panow wyzej, nie znacie sie ? nie lubicie to nie rozumiem po co sie wypowiadacie ?
To że nie lubię takiej muzyki, nie znaczy że nie wolno mi oceniać. Do tego napisałem, że mi się podoba i jestem mile zaskoczony (no może nie wprost, ale o to mi chodziło). Chciał poznać ogólną opinię na temat swojej twórczości, a nie wszyscy rapu słuchają. Napisałem co myślałem.
w tle slysze jakies skrzypce ? wiolonczela, bardzo ciekawe ogolnie niezle, bit naprawde mocny, jesli sam robiles to propsy za niego
jesli chodzi o wersy, niezle chociaz raczej monotematyczne, przynajmniej dobrze slychac wokal, flow masz niezle ale popracuj jeszcze, jak mowisz 'kiedys dojde do tronu' keep it up.
dla tych 2 panow wyzej, nie znacie sie ? nie lubicie to nie rozumiem po co sie wypowiadacie ?
Bo :>? Skoro jest dział Hydepark, to czemu miałbym nie wrzucić swojej twórczości ? Wszędzie znajdzie się jakiś amator rapu przecież
Nie trawię takiej muzyki. Poza tym - jestem wielce zaskoczony takim sposobem promowania się... i jego popularnością. Mimo że mi się nie podoba, to cieszę się że młodzież udziela się muzycznie, zawsze jakaś forma rozwoju ;]
Nie znam się? Na czym? Na twoim guście? Chyba napisał tu posta żeby ludzie komentowali nie?
@Down
Dokładnie. Cieszę się że moje komentarze znajdują właściwą interpretację. Dziękuję, dobranoc.
taa czyli Twoj komentarz to 'umarlem' ? nie wiem co on wnosi do tematu ? bo ja wywnioskowalem z tego ze przesluchales i padles na zawal.
w tle slysze jakies skrzypce ? wiolonczela, bardzo ciekawe ogolnie niezle, bit naprawde mocny, jesli sam robiles to propsy za niego jesli chodzi o wersy, niezle chociaz raczej monotematyczne, przynajmniej dobrze slychac wokal, flow masz niezle ale popracuj jeszcze, jak mowisz 'kiedys dojde do tronu' keep it up.
Bit nie mój . Aż tak wszechstronnie uzdolniony to nie jestem, niestety
.
Wersy są kiepskie, a track jest kierowany na Bitwę - WBRD, która aktualnie odbywa się na stronie rapduma.pl . Pisany był w formie dissu, ze względu na to, że temat mi nie pasował do mojego stylu
.
Dziękuję za miłe komentarze .
Nie owijajmy w bawełnę, zaraz się porzygam od tych waszych emotikonek. One mają wyrażać uczucia autora, a nie zdobić koniec każdego zdania. Opanujcie się. -Slod
Nie przepadam za bragga, ale wszytko poprawnie, tekst trochę mi pachnie inspiracją Guralem, ale to tylko moje odczucia, a każdy powinien robić to w czym się dobrze czuje. Bit też fajny, szkoda, że nie Twój, ale na takich chyba tylko Jedi Mind Tricks lubię posłuchać, może kilka razy trochę z bitu wyleciałeś, ale nie rzuca się to specjalnie w "oczy". Powodzenia w nagrywaniu.
Przyznam, że nie chętnie włączałem link, ale po przesłuchaniu muszę przyznać, że fajne.
Bardzo spodobał mi się także bit, oby tak dalej.
hehe mimo ze it gotowy to i tak kawal dobrej roboty stylem dorównujesz niektórym "zawodowym" raperom tylko pozazdrościć talentu^^
Nie przepadam za bragga, ale wszytko poprawnie, tekst trochę mi pachnie inspiracją Guralem, ale to tylko moje odczucia, a każdy powinien robić to w czym się dobrze czuje. Bit też fajny, szkoda, że nie Twój, ale na takich chyba tylko Jedi Mind Tricks lubię posłuchać, może kilka razy trochę z bitu wyleciałeś, ale nie rzuca się to specjalnie w "oczy". Powodzenia w nagrywaniu.
Gural ma debilne teksty, z reguły bez sensu, więc nie wiem czemu akurat z nim Ci się skojarzyło . Kawałek nagrany został na Bitwę (WBRD - Wielka Bitwa Rap Dumy), a ze względu na brak pomysłu z interpretacją tematu nagrałem w formie dissu.
hehe mimo ze it gotowy to i tak kawal dobrej roboty stylem dorównujesz niektórym "zawodowym" raperom tylko pozazdrościć talentu^^
Niestety nie dorównuję i wątpię, że będę, ale dziękuję za miłe słowa Tobie i wszystkim innym, którzy odwiedzili ten temat i wyrazili swoją opinię .
No mi się podoba przynajmniej nie używasz "k**wa, japierdole" za przerywnik :]