Męskie anime

serio warn za to ,że wstawiłem bnp ? jakie to żałosne, chciał męskie anime to mu dałem, co za cymbalstwo

warn_ico.png
Spam i obrażanie ~ NS

Od kiedy Anime może być "męskie"??:D Proszę o wytłumaczenie bo nie kapuje:D

Może Freezing? Co prawda wątek "romantyczny" męczący ale jeśli chodzi o walkę to nie jest źle.

Zdecydowanie Fate / Zero, Fate / Stay Night nawet moze Fate Stay Night Unlimited Blade Works jak się wkręcisz (polecam oglądanie w kolejności jaką podałem bo Fate/Zero niby 2 część ale opisuje wydarzenia przed 1 częścią) jak dla mnie jedne z najlepszych scen walki.

Jeśli lubisz komedie High School DxD polecam 2 sezony czekamy na 3 ;p

Immortal Blade

Sengoku Basara i Stranger: Mukou Hadan powinno być okej.

O w mordę, całkiem sporo tu ich doszło, postaram się powali je ogarniać, ale niektóre niezbyt przypasowują się w męskie anime, osobiście mi chodziło o anime z postaciami GAR, manly tears itd.

Night Head Genesis - Bracia

Na to radzę uważać bo tu prawie, że dochodzi do miłości męsko-męskiej "oniiiiiii-chaaaaan":P.

Ode mnie tak:

Wolverine - wiadomo męska męskość pierwsza klasa, gorzej z jakością anime :P

X-men - dobre anime, męskie postaci :)

Zetman

Baccano!

D.gray-man

GantZ

Kurozuka

Requiem from the Darkness

Togainu no Chi

Myślę że starczy.

Jak dobre postaci męskie (może nie przerośnięte masą mięśniową ale jednak) to polecam Bleach, FMA, Free, Kuroko no basket, Ao no exorcist, D-gray man, Fairy Tail, Naruto (po części).

lol, że aż nikt nie napisał Dragon Ball :)

Hellsing ultimate , hagure yuusha no estetica , Detroit Metal City, Over Drive, initial D, Trigun, Higurashi no naku koro ni/kai, Umineko no naku koro ni. Tak naprawdę to chyba nie ma czegoś takiego jak męskie anime ale może cos ci się spodoba z tego co podałem

Tak jak w temacie, szukam jakiegoś męskiego anime, manly tears, zajebistość, męskie cycki i wgl. leją się z ekranu.

Coś typu Hokuto no Ken.