Tak jak w temacie, szukam jakiegoś męskiego anime, manly tears, zajebistość, męskie cycki i wgl. leją się z ekranu.
Coś typu Hokuto no Ken.
Tak jak w temacie, szukam jakiegoś męskiego anime, manly tears, zajebistość, męskie cycki i wgl. leją się z ekranu.
Coś typu Hokuto no Ken.
Hajime no Ippo. Anime o boksie, więc powinno Ci przypaść do gustu (tak, są bez koszulek często jeśli o to Ci chodzi).
beelzebub
Tengen Toppa Gurren Lagann
berserk
Ippo
i moze ghost in the shell
Hajime no Ippo, Attack on Titan
JoJo's Bizarre Adventure
Z HnI jestem na bieżąco, Beelzebub'a oglądałem, tak samo z Tengen Toppa Gurren Lagann, Berserk i Attack on Titan(
Ghost in the Shell i JoJo's Bizarre Adventure obejrzę, choć Ghost nie wygląda mi na GAR'a, jak ktoś coś ma jeszcze to mile widziane, by to zamieścił.
berserk nie jest meski... hmm... no nie wiem co ci dalej polecic... moze bakuman ? beck?
Chodziło mi tutaj tylko i wyłącznie o Attack on Titan, Berserk jest jak najbardziej GAR. Bakuman i Beck też widziałem.
Boku no Pico
History's strongest disciple kenichi. Polecam na prawdę dobre anime i męskie ;]
No tak pełno krwi... to nie męskie a i zmień avatar on nie jest męski
Major (jest 5 sezonów)
pierwsze 1-2 gdy ma te 6-13 lat pozniej jak jest dorosły i naprawdę wymiata anime o baseball
kuroko no basket anime o koszykówce
później High school of dxd << to ci się spodoba
-> Rainbow
-> Afro Samurai (klasyk)
-> Baccano (klasyka niczym Durarara)
-> Cowboy Bebop (klasyk)
-> Darker than black 1 i 2 + ova
-> Tenjou Tenge
-> Trigun (klasyk)
-> Zetman
-> Samurai Champloo (klasyk)
"Attack on Titan" brzmi lamersko, o wiele lepiej po japonsku "Shingeki no Kyojin"
Ale do tematu:
Kingdom - swietne anime, trzeba tylko przetrwac pierwsze epy i przyzwyczaic oczy do nietypowej z poczatku grafiki
Black Lagoon
Basilisk
Fate/Zero
One Outs
Jak męskie cycki to tylko Hokuto No Ken w sumie Jojo też pasuje do twoich wymagań,albo
Kuroko no Basket!
Nie ma anime dla mężczyzn
jedynie family guy & simpsonowie
Może Free, Uta no prince Sama?