Metin 2 Singapur ( Nazarick )

Też wbije już pobieram. Raczej będę grać woj body. Zazwyczaj będę grać około 21 więc nie wiem czy będziemy się widzieć zbyt często ;D Nw jaki jeszcze nick.

Spoko, ja też będę pewnie grać gdzieś koło 21. Obecnie to zrobiłem sobie wojownika i dropię sobie medale/metiny.

Ogólnie, nie polecam wojownika body, bo aura miecza jest najdroższym ku na tym serwerze :x

No wiem, wydropiła nam dzisiaj. :P Ja gram mentalem głównie, silne ciało w granicach 200-300 k także tragedii nie ma.

Z resztą, ja gram surą wp, czarowane ostrze tez do najtańszych nie należy...

mój nick: CHULIGAN gram sinem

wiczorkiem wbije w domu teraz w pracy siedze

Tu bardzo łatwo zarobić także ku to nie problem. :)

Dzies z Santjago milo pogralismy od 9 do 13 tak jak dzien temu bylo umowione. Ts3 podany wczesniej. Ludzie sie przydadza. Czekamy tez na kolezanke co zadeklarowala sie grac szamanem smokiem.

Smok gra ale nie za wiele, dużo pracy ma :)

Mam dopiero 19lvl i też jakoś nie mogę spotkać nikogo z Was.

No bo jak na razie to o trochę dzikich godzinach gramy obecnie. :P Przed południem głównie, chociaż ja gram też późnym wieczorem.

Ja mam 38 lvl body ale nie wiem czy będę nim grać, siedzicie w ogóle na tym ts?

No my z Dietetykiem siedzimy.

eeech zagram i ja :) pobieram :D

Powtorze. Pracuje na 2 zmiane. Wiec gram od 8 do 1330 tak z regoly. Kolejny tydzien nocki mam wiec pogramy dluzej w godzinach 11 do 20. Na pewno sie w koncu zgramy. Ogolnie staramy sie grac razem aby nie odstawac z questami. Jutro start godz. 8. Zapraszamy.

Tylko po co robić zadania, jak tylko biolog jest istotny, przynajmniej z tego co zauważyłem na poziomach 1-26... :D

Ja lubie miec wszystko zapiete na ost. guzik. Questy umilaja czas. Na grind i biologa przyjdzie czas. Po za tym biolog od 30 lv wiec jeszcze nie dobilismy do tego questa.

jbc. Kick20 pewnie troche dzisiaj pogram ale nie dlugo bo rano do roboty

jak by co jestem na ts3.

Edit. Dzien dosc niezly. Progres lvlowy nie wielki bo farmimy metiny w M2 ( 30lvle). Natomiast eq i yangi znacznie sie poprawily. Moj pierwszy powazniejszy wyczyn to FMS wyplusowany od zera do +7. W koncu mozna normalnie expic Sura BM:) Dzis na tsie byly juz 4 osoby wiec widac postep ^^

Jak z pingiem na tym serwerze? Chętnie bym pograł.

Ping jest w miarę dobry, jak expimy czy biegamy razem to praktycznie nieodczuwalny. Jedynie w ch1 w mieście mnie nieźle ścina, bo dużo ludzi.

Zapraszamy do gry, do założenia gildii coraz bliżej.

Co wchodzę na tego ts to zawsze "Current Clients:2 / 32".