Metin 2 słów kilka ^^

Witam, temat zakładam, aby powiedzieć, że doszedłem (chyba ^^) do wniosków, dlaczego Metin 2 jest taki popularny, otóż:

1. Z doświadczenia wiem, że 50% (albo i więcej?) polaków to noobki :D a ta gra jest akurat dla tej kategorii graczy ^^

2. Większość polaków nie zna angielskiego, albo zna podstawy albo dla koxów znają średnio angielski lecz nie chce im sie tłumaczyć tekstów, więc najlepszą grą dla takiego delikwenta jest gra po polsku

3. Gra jest po prostu bardzo łatwa w opanowniu, interfejs jest łatwy do opanowania.

To w sumie wszystko, co myślicie o moich wnioskach? ^^

PS. Jeżeli ktoś z was gra w Metina 2, to przepraszam, za tak surową ocenę i nie miałem W OGÓLE celu, by kogokolwiek obrażać, nie jestem trollem ^^

PS2. Zauważyliście, że Metin 2 powstał mimo, iż nie wyszła pierwsza część tylko od razu jest Metin 2? i to jest dziwne :)

twoje wnioski sa bardzo oczywiste

Zapomniałeś o najważniejszym.

Wiele osób, nie miało nigdy styczności z mmo. Kiedy zobaczą reklamę 'metin 2- zagraj za darmo' od razu się na nią rzucają. I dopiero ten czynnik ciągnie za sobą pozostałe.

Zapomniałeś o najważniejszym.Wiele osób, nie miało nigdy styczności z mmo. Kiedy zobaczą reklamę 'metin 2- zagraj za darmo' od razu się na nią rzucają. I dopiero ten czynnik ciągnie za sobą pozostałe.

Niestety to jest prawda. Tak samo dzieje się teraz z 4Story. Ciekawe co będzie z innymi grami po Polsku za darmo...

Ja grałem w M2! I dopóki niedoweidziałe się, że jest według większości taka n00bska gra. to postanowiłem grać tak często! Gram raz na miesiąc, pół mies.! Przestałem grać bo od 14lvl. poziomy bije się straaasznie wolno. A nie ma rzeciwników na twoim poziomie. Są tyklo słabsze i silniejsze! Ale moze M2 został stworzny właśnie dla graczy początkujących, nie zanjących jeszcze kategorii MMO(RPG)??? Nie myślcie sobie, że brone tej gry! Przez większość czasu mis ię podobała - PRAWDA!! Ale ja wygłaszam tylko swoje poglądy!

Ja gram w m2 i nie jestem noobkiem P

Też gram ;P na metin.us

Gra się super

Aktualnie Assassin 35lvl ;)

Gateway m4 wbiłem ;>

to prawda i tez troche ciulowo ze polowa graczy to zlodzieje i hakerzy.. juz sam sie przekonalem na wlasnej skórze:( ale gram na fenix xD 65lv

Ja sie w ogole nie zgadzam z kolesiem ktory zalozyl ten temat. Noobkami to sa dzieci ktore graja poraz 1 w MMO. A tak sie sklada ze polacy graja w MMO i to nawet bardzo dobrze... Bierzmy takiego L2 gdzie na officialu gildie polskie sa gildiami z ktorymi naprawde trzeba sie liczyc(a samo L2 nalezy do naprawde ciezkich MMO). Idzmy dalej... RoM... Na servach PvE po otwarciu Open Bety to polski klan jako PIERWSZY poskladal cale sety itemow na 40+. Teraz taki Age Of Conan. Na amerykanskim servie polacy jako pierwsi mieli miasto T3(najbardziej rozbudowane).

Co do znajomosci angielskiego... fakt ludzie ktorzy w szkole podstawowej wybieraja niemiecki... albo maja angielski a za za ulomni by poswiecic bare godzin w domu i sie pouczyc... nie znaja angielskiego. Badzmy szczerzy wszystkie szkoly wprowadzaja Angielski jako obowiazkowy jezyk obcy bo ten jezyk staje sie internacionalnym. Dajmy na to przestrzen powietrzna... Tam uzywa sie TYLKO angielskiego... I nawet jak mowa o innym kraju obowiazkiem KAZDEGO pilota jest znajomosc angielskiego.

Nie rob z polakow ulomow bo zal mi sie robi.

A skoro ty grasz w M2. Nie znasz angola... grasz w noobska gre... zgadnij do jakiego gatunku nalezysz?

Teraz maly orzech do zgryzienia: "Speak to the hand cuz face ain't listen U"

Odpowiedź na wasze podzielone zdania według mnie leży po połowie w pewnym stopniu polaki to noobki ale z 2 strony jest naprawdę wielu którzy potrafią grać. Jeśli chodzi o język to np u mnie w mieścinie koło której mieszkam w podstawówce kiedy do niej uczęszczałem nie było języka innego niż niemiecki a w gimnazjum dalej jest on obowiązkowy.Sam chodzę na angielski ale jest on dodatkowy 2 lekcje tygodniowo a rok temu 1 semestr nie było w ogóle nauczyciela który miał nas uczyć.I tak niekiedy wyglądają sprawy językowe 2,5 roku angielskiego a język mam opanowany lepiej niż 6 lat języka niemieckiego.

Orzech;Mów do rąk twarz nie słucha :lol: .Chyba coś w tym stylu.

Spawn ty chyba dawno się nie spotkales z neo, zazdroszcze ci :( :( :(

Spawn ty chyba dawno się nie spotkales z neo, zazdroszcze ci :(

bo nie gram w gry gdzie sa dzieci neo :). Ale faktem jest ze NEO kids sa wszedzie... ale trzeba dobrze wybierac sobie towarzystwo :)

Rebirth: Brawo :D

Ja twierdze ze Metin2 to gra dobrze rozwinięta graficznie.Porównajcie jej grafe do np tibijskiej grafiki tibja to GÓWNO NA MAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znów ty pajacu ? Co mnie to że jesteś nieuleczalnie chory na "Shitino Manie" ale uspokój się ok?-Joker

Chyba najlepiej zamknąć ten temat, bo same kłótnie w tym temacie są. @LOCK - Kubox66

//Ban Permanentny - R3m4ke

Witam, temat zakładam, aby powiedzieć, że doszedłem (chyba ^^) do wniosków, dlaczego Metin 2 jest taki popularny, otóż:

1. Z doświadczenia wiem, że 50% (albo i więcej?) polaków to noobki :D a ta gra jest akurat dla tej kategorii graczy ^^

2. Większość polaków nie zna angielskiego, albo zna podstawy albo dla koxów znają średnio angielski lecz nie chce im sie tłumaczyć tekstów, więc najlepszą grą dla takiego delikwenta jest gra po polsku

3. Gra jest po prostu bardzo łatwa w opanowniu, interfejs jest łatwy do opanowania.

To w sumie wszystko, co myślicie o moich wnioskach? ^^

PS. Jeżeli ktoś z was gra w Metina 2, to przepraszam, za tak surową ocenę i nie miałem W OGÓLE celu, by kogokolwiek obrażać, nie jestem trollem ^^

PS2. Zauważyliście, że Metin 2 powstał mimo, iż nie wyszła pierwsza część tylko od razu jest Metin 2? i to jest dziwne :)