[metin2] Błąd patchserverlist (errorcode=SRF2)

Temat: Metin2 - patchserverlist (errorcode=SRF2)

Opis: 3 dni temu ściągnąłem Metina 2 zainstalowałem tak jak to było opisane na stronie pograłem jedna noc i wszystko było ok.Na drugi dzień włączam metina i co widzę taki o to błąd

http://www.up.programosy.pl/view/blad_2.gif.html tu macie screenshota, nie miałem pomysłu co to.Najlepsze było w tym to że dwa dni temu ten problem sam znikł pod wieczór spróbowałem włączyć i zadziałał normalnie lecz na drugi dzień znowu to samo.

Parametry Komputera i Przepustowość Łącza: Intel pentium 4, geforce 8600 gts, internet 3 m/b lecz podłączone na 3 kompy co daje po około 1,5 m/b

Źródło Instalki: oficjalna polska strona

Dodatkowe Informacje: hmm chyba żadne

Przeinstaluj nie zainstalowal ci sie patchinstallator. Tez tak pare razy mialem a jak nie zadziala sciagnij od nowa tak tez mialem.

Przeinstalowanie nic nie daje próbowałem, jeśli chodzi o ściągnięcie od nowa wątpię by pomogło

Problem z Metinem jest bardzo prosty do rozwiązania

start->ustawienia->panel sterowania-> dodaj/usun programy

Nastepnie kilkasz na metin2 i opcjao dinstaluj. Potem tylko usuwasz downloada tej gry, wchodzisz na stronke www.mmorpg.org.pl ,szukasz jakiejs dobrej gry ,ściągasz ją, instalujesz i gotowe:D

Ciesze sie że mogłem służyć pomocą:D:D:D

//R3m4ke

Broda - nie rób nam konkurencji - Link zmieniony :D

Naprawde jak chccesz to sciagnij od nowa powinno pomoc. Ja tak raz mialem , w installacji byl blad czyli nie bylo patch server a bez tego ni rusz.

Naprawde jak chccesz to sciagnij od nowa powinno pomoc. Ja tak raz mialem , w installacji byl blad czyli nie bylo patch server a bez tego ni rusz.

no to jak wyjaśnisz to że raz działała gra a raz nie

ja mam tak samo, i sciagnalem raz jeszcze metina2, i nic nie pomoglo, a zeby doinstalowac to nie mam go zaistalowanego w dodań/usuń programy, chce grac a nie moge!! hilfe!!

zgraj se od kumpla najlepiej xDDDDD

Temat: Metin2 - patchserverlist (errorcode=SRF2)

Opis: 3 dni temu ściągnąłem Metina 2 zainstalowałem tak jak to było opisane na stronie pograłem jedna noc i wszystko było ok.Na drugi dzień włączam metina i co widzę taki o to błąd

http://www.up.programosy.pl/view/blad_2.gif.html tu macie screenshota, nie miałem pomysłu co to.Najlepsze było w tym to że dwa dni temu ten problem sam znikł pod wieczór spróbowałem włączyć i zadziałał normalnie lecz na drugi dzień znowu to samo.

Parametry Komputera i Przepustowość Łącza: Intel pentium 4, geforce 8600 gts, internet 3 m/b lecz podłączone na 3 kompy co daje po około 1,5 m/b

Źródło Instalki: oficjalna polska strona

Dodatkowe Informacje: hmm chyba żadne