Kiedy zrobią nowe serwery ?? Bo na jakimś forum słyszałem ze mają robić :!:
[metin2] Kiedy?
O nowych servach nie słyszałem...
Podaj na jakim forum to wyczytałeś.
lol, majom? piszę się mają
Oj Oj, RPGowiec, nie czepiaj się go o jeden ortcik ^^ Widziałem gorsze przypadki
A co do pytania to ja nic nie słyszałem o żadnych nowych serverach ^^ Podaj źródło informacji ^^
Kiedyś w grze taki typ mówił stronę to se wszedłem i tam pisało ....nie pamiętam tej strony ...
Nie se tylko sobie ...a te serwery to naprawdę robią
a ile serwerów robią :?:
Obecnie sa 4: Monastyr , Feniks ,Obsydian , Twierdza.Planowany jest 5 serv ale wszystko zalezy od niemców.
Obecnie sa 4: Monastyr , Feniks ,Obsydian , Twierdza.Planowany jest 5 serv ale wszystko zalezy od niemców.
Hehe a grałes kiedyś na Angielskim serwie to nie zalezy do niemców. Na Polskim serwie duzo ludzi gra a na angielskim nie dlatego robia serwery na Polskim.
Na polskim gra za dużo dzieci neo, które chcą być w top i po pierwsze Gf zarabia na demówce
d;atego robią (:?
nowe serwy
a tego nie slyszalem zeby w metin 2 robili serwer o to ci dopiero nowosc PS jakie macie nicki w metin 2 ja mam maniek1990 i gram na twierdzy ;p
wiecie ja grałem w metina i wcale nieprzypadł mi do gustu zwłaszcza po tym jak zasmakowałem [shadow=black:f5e59c85e2][glow=red:f5e59c85e2]Requiem Bloodymare[/glow:f5e59c85e2][/shadow:f5e59c85e2] - gorąco polecam :mrgreen:
Ja gralem w metina ale nie gram już ponieważ można sie uzależnić i to nieźle z tego względu że to gra po polsku. Szczerze powiem ze na obsydianie są same nooby i w ogóle gra nie zachwyca niczym ciekawym... grafika taka se a swiat mały jak mrówka ;p
Ty jestem maly jak mrowka a server jest juz nowy od paru dni
Dokładnie trza powitać Astral teraz wszyscy chcą być tak dobzi że przez 2 dni nabili 37 lvl. Nick teog kolesia to BOOS kiedy nabił 40 dalej mu się nie chciało pisał to na allu bo bił po to żeby zrobić pierwszą gildie o nazwie Jinno :-> Ale wg. mnie to jest fizycznie nie możliwe ile on musiał grać by w ponad 2 dni wbić 40? ja w 3 wbiłem 26 a i tak się trochę meczyłem bo nikt mnie nie expił. On musiał grać dzień i noc... albo zrobił to jego dobry kumpel :-)
wszystko zalezy od niemców
50% racji gdyż GF (GameForge) Jest Firmą niemiecką i oczywiście tam mają wszystko najlepiej, najwięcej itd.
To nie zależy od jakiś tam niemieckich ani Polskich GM,ów
A ktoś napisał że to zależy od GMa?
Bo tak ludzie zazwyczaj myślą więc ich o tym uświadamiam na przyszłość
No zrobili te nowe serwy, ale kogo to obchodzi... Gra nudna, świat mały,beznadziejne questy a większośc graczy to nooby, które proszą o kolejny serwer bo chcą być w top...
Mimo że już nie interesuję się tą grą to nadal nie wiem po co tej grze tyle serwerów a co ważniejsze po co czekali z wydaniem 5 czy 6 serwera (już nie pamiętam) ponad 4 miesiące po to żeby potem w ciągu bodajże 2 tygodni stworzyć następny.
P.S Największą wadą tej gry są dzieciaki(nie chodzi mi tu o wiek bo sam nie jestem specjalnie stary ale ogólnie o dziecinne zachowania)
Kur** jeszcze więcej dzieci neo na tym nowym.