Witam!
Wiec w prawdziwym metinie orkadli mnie juz 4 raz 4 byl wczoraj ukradli mi iglice +7 z 3 kd +3 i smocza+9.Dla rozluznienia chce sobie pograc na prywatnym serverze ale nie iwem gdzie szukac bo wiem ze sa takie prosze o pomoc:)
Witam!
Wiec w prawdziwym metinie orkadli mnie juz 4 raz 4 byl wczoraj ukradli mi iglice +7 z 3 kd +3 i smocza+9.Dla rozluznienia chce sobie pograc na prywatnym serverze ale nie iwem gdzie szukac bo wiem ze sa takie prosze o pomoc:)
zamiast priva-spróbuj pograc na US metin.
Ty ja mam jeszcze lepszy pomysl.... zmien gre
Uważam że pomysł Spawna jest najlepszy z mozliwych
zagraj w longju 2(chiński priv serv metina) nie wiem czy jeszcze dsziała ale exp i drop tam były super..dla przykładu..po zabiciu 3 dzikich psów(jedna grupka) masz 10 lvl albo 5 min na ezotach i masz parę ribów
zagraj w longju 2(chiński priv serv metina) nie wiem czy jeszcze dsziała ale exp i drop tam były super..dla przykładu..po zabiciu 3 dzikich psów(jedna grupka) masz 10 lvl albo 5 min na ezotach i masz parę ribów
I co to za przyjemność?
no tam mozna sobie zagrac dla jaj, nawet stalki sobie leza na ziemi
tylko że bieda i tak bydzie biedna:P
Newlongju2 to priv serw exp i drop szybki wiecej na www.longju2.fora.pl tam masz all
Kolejny Archeolog, a zalozyciel tematu juz napewno zmienil gre - jak ja
Lunia 2d
Za graj w tibie
jest duzo privów chiinskich np. Newlongju,5imt2,173mt2 itd mozna znalesc niektore na WWW.LONGJU2.FORA.PL
To może sprawdz metin2 Suba games może jest lepsze ...
1.Kolo nie archeologuj, bo to się źle konczy... 2. Zmień sygne, wykorzystując ten temat http://www.mmorpg.org.pl/forum/Userbars-Za...lemu-t4767.html
~ Q8A
Dla kogo Ty to mówisz?
temat założony prawie rok temu! Koleś zalogował się w tamtym roku, więc do kogo to mówisz?
Proszę o zamknięcie.
Ręce i nogi opadają...
Witam!