Metin2 -> Ravia.eu

Nudzi cie metin2.pl a na globalne nie masz ochoty ? Zapraszam na prywatny server typu hard

Ravia.eu

Nie jestem założycielem ani gm lecz jestem liderem gildi ktora dopiero co tam powstala .

Skupiamy sie na szukaniu graczy doroslych umyslowo i osob ktorzy znaja sie na grze .

Jesli zaczniesz gre razem z nami od slow : " Dacie cos ? " badz " Podexpicie? " jest to dla nas znak ze bedziesz graczem ktory sobie w przyszlosci nie poradzi ...

Z tego tez wynika ze cenimy umiejetnosci jakie pokazujesz na samym poczatku gry ...

A co do servera jest bardzo ciekawie zrobiony :

-> Medale Konne : czytasz jak KU [ klikasz prawym przyciskiem myszy i moze ci zaliczyc lvl konia badz nie , niegraniczona ile czytan na jeden dzien ]

-> Biolog calkiem inny niz na PLu

-> Z mobow dropia Szkaty z ktorych leci bardzo wiele ciekawych itemkow [ zmianki , dodania , medale smoka , pd , rekawice i wiele wiele wiecej ]

-> Na stronie psize ze exp jak i drop jest x5 lecz nie widac tego wogole...

Jesli wiec lubisz sobie pograc dla przyjemnosci i podciac kilku dzieciakow wbijaj , loguj i ze swojej strony zapraszam do Gildi

redededed.jpg

REDEMPTION

Jinno

Rekrutacje TYLKO , TYLKO przez Team Speak 3

t8.svoice.pl:8310

Szukaj pokoju

>>REKRUTACJA<<

I siedz tam [ jest to dla nas znak ze jestes zainteresowany dolaczeniem do nas ] az ktos sie do ciebie zglosi .

Jesli dlugo nikt nie bedzie dawal znaku istnienia pisz na TS3 na pw do :

C Σ Γ Σ Κ ™

badz

Maxbad // Igielka

Za wszystkie bledy ort. przepraszam , pisane to bylo na szybkosci
:D

Wiecej o nas na forum :
http://mpgw.pl/index.php?t=3970

Namówił mnie na początku wakacji kolega żeby zagrać ponownie w metina po paru latach przerwy... Znalazł właśnie ten prv. Myślałem że się zrzygam - to coś jest niegrywalne

A dokladniej ? Jak juz zaczynasz hejtowac to rozpisz sie jakie sa wdlg ciebie te minusy !

A nie lepiej grać już i tak nawet jak się nudzi na globalu ? wbijesz na tym serv. 99 i nic z tego nie masz, a na tym całym globcu to zarobisz w ... kasy ;D

Error !

Mam na USie 4 konta na sell [ dagger 90 , mental 81 . archer 80 i wp 75 ] i juz od 5 miesiecy sellnac nie moge...

A dla przykladu kumpel wbil tu 99 i sellnol konto puste za 400 zl ...

Ocen sam !

Wątpię czy ktokolwiek by kupował konto na prywatny serwer. Prywatne serwery z reguły powstają, bo na nich łatwiej się gra i łatwiej coś osiągnąć.

Dlatego sa servery Hard na ktorych latwos ie nie wbija lvl 99 w 1 dzien a po 2.gie nie mam faktury ale tam sellaja i kupuja itemki za rl kase ...

Naprawdę zachęcam !

www.piekarnia.manifo.com strona gildi !

warn_ico.png
Warn za archeologię. - crracked

Otrzymujesz złotą łopatę archeologa koleś. Licze na warna.

Aby ominąć archeologów, zamykam.

Nudzi cie metin2.pl a na globalne nie masz ochoty ? Zapraszam na prywatny server typu hard

Ravia.eu

Nie jestem założycielem ani gm lecz jestem liderem gildi ktora dopiero co tam powstala .

Skupiamy sie na szukaniu graczy doroslych umyslowo i osob ktorzy znaja sie na grze .

Jesli zaczniesz gre razem z nami od slow : " Dacie cos ? " badz " Podexpicie? " jest to dla nas znak ze bedziesz graczem ktory sobie w przyszlosci nie poradzi ...

Z tego tez wynika ze cenimy umiejetnosci jakie pokazujesz na samym poczatku gry ...

A co do servera jest bardzo ciekawie zrobiony :

-> Medale Konne : czytasz jak KU [ klikasz prawym przyciskiem myszy i moze ci zaliczyc lvl konia badz nie , niegraniczona ile czytan na jeden dzien ]

-> Biolog calkiem inny niz na PLu

-> Z mobow dropia Szkaty z ktorych leci bardzo wiele ciekawych itemkow [ zmianki , dodania , medale smoka , pd , rekawice i wiele wiele wiecej ]

-> Na stronie psize ze exp jak i drop jest x5 lecz nie widac tego wogole...

Jesli wiec lubisz sobie pograc dla przyjemnosci i podciac kilku dzieciakow wbijaj , loguj i ze swojej strony zapraszam do Gildi

redededed.jpg

REDEMPTION

Jinno

Rekrutacje TYLKO , TYLKO przez Team Speak 3

t8.svoice.pl:8310

Szukaj pokoju

>>REKRUTACJA<<

I siedz tam [ jest to dla nas znak ze jestes zainteresowany dolaczeniem do nas ] az ktos sie do ciebie zglosi .

Jesli dlugo nikt nie bedzie dawal znaku istnienia pisz na TS3 na pw do :

C Σ Γ Σ Κ ™

badz

Maxbad // Igielka

Za wszystkie bledy ort. przepraszam , pisane to bylo na szybkosci
:D

Wiecej o nas na forum :
http://mpgw.pl/index.php?t=3970