Metin2.rus

Bry. Jako że mi się dostała dość fajna posta na metin2.rus mam do was pytanie.

Czy ktoś tam kiedyś grał/gra? Jak tam jest? Bo znając Rosje ... jako stan umysłu ;D

Czy można jakoś podmienić pliki językowe (chociażby opisy przedmiotów) na nasze?

Pozdrawiam.

Z tego co pamiętam to metin był na tyle prosty, że po wartościach bonusów dało się skapować co to za bonus, nie mówiąc już o tym, że w całej grze było niewiele broni i zbroi - każda z inną ikonką...

metin 2 jest po polsku wiec po co ci rus ...

nikt nie tlumaczy mmo jak jest polska i ang wersja po za tym może sciagnij polskiego metina i ruskiego i podmien temple jak sie nie myle czyli nie blokowane pliki odpowiadajace za tlumaczenie

Jesli was interesuja normalne litery nie to co na rus to zapraszam na www.metin2.com . Gramyd uza paczka ubijamys moka jako jedyni . Jesli chcesz wiecej wejdz na nasz strone http://dpath.manifo.com/ badz kliknij . Tam jest wszystko opisane po Polsku jak i po Angielsku . Jest tez instrukcja obslugi Team Speaka 3 , po angielsku ale po zdjeciach mozna spokojnie tez sie duzo dowiedziec . Zachecam do wypowiedzi w zakladce " Write sth here " . Po wiecej info zapraszam na TS3 [ adres na stronie] badz na gg [ 8394885 ] .

Bry. Jako że mi się dostała dość fajna posta na metin2.rus mam do was pytanie.

Czy ktoś tam kiedyś grał/gra? Jak tam jest? Bo znając Rosje ... jako stan umysłu ;D

Czy można jakoś podmienić pliki językowe (chociażby opisy przedmiotów) na nasze?

Pozdrawiam.