[metin2] Sura bm - mistrz pvp

Sura to wojownicy którzy posiedli magiczne moce w momencie gdy zdecydowali się wyhodować Demoniczne Nasienie na swojej ręce. Dlatego właśnie są doskonali w walce wręcz lub w niszczeniu wroga na odległość za pomocą magii.Jako wynik poświęcenia tym zdolnościom mają możliwość rozwijania swoich zaklęć ofensywnych oraz wspomagających.

Sura może nie jest najlepszy do ekspienia. Za to jest mistrzem pojedynków. Jest wyjątkowy , inaczej wygląda , ma fajne skille. I wogóle jest super. Co sądzicie o Surze BM (Magia) ?

no ja sadze ze taki sura rzadzi w tej grze na pojedynkach niepokonany

na jakim servie grasz i krolestwie?

Juz nie gram :) Mam sure 42 na Monastyr , mialem tez 55 lvl woj i 33 lvl ninja i na us mam 30 lvl woja.

moim zdaniem faktycznie sura jest znakomity do pojedynków i jeśli ktoś lubi sie bawić magią pod tym względem jest to bardzo rozwinięta postać! :lol:

ja osobiście wole wojownika jest lepszy dla ludzi którzy nie lubią magi a wolą ostro dołożyć wrogom :-)

Postaraj się pisać normalną czcionką. Pogrubianie i kursywa służą do zaznaczania wybranych ważnych fragmentów w tekście. ~Crystalisys

Cóż nie pamietam slangów Sury więc nazywam ją mentalem lub body ale trudno powiedzieć bo sura body ma rozproszenie magii które świetnie się sprawdza z wojem mentalem. Jest sobie pvp mental włącza silne ciało a sura bierze rozproszenie magii.. i co? Biedny wujek został bez silnego jako łatwy przeciwnik :mrgreen: Ale te ognie dookoła na mentalu dają jeszcze lepszy efekt. 5 ciosów i po mnie.

Najciężej to dobić ten lvl żeby później móc walczyć już tak na serio.

Później jak się już dobije to jest łatwiej bo najczęściej już w gildii pt na BO w lochu itd

Sura wymiata...Już co prawda nie gram ale konto nadal mam i powiem że ta postać jest idealna taka mieszanka wojownika z magiem ;-)

Sura to moim zdaniem najlepsza postać. I dobrze wali, i czaruje. Ma moim zdaniem tylko 1 problem- strasznie powoli expi.

Z surą to jest tak że trzeba ją dobrze rozbudować a woja w pvp pojedzie w 5 sekund.

no prawda BM jest najlepsza w PVP

nom sura to pro kiedys mialem 38lv sure bm i rozwalalem se 56 wojki a raz nawet 61 woja hehe;d

Sura owszem jest dobry do pvp, ale w tej grze i tak wszystko kręci się wokół wojowników z małymi wyjątkami niestety.

na BM jest tylko 1 sposób Ninja Archer ;D 2 skille na M i wygrasz

Moim zdaniem najlepszy jest ninia szybko się nim ekspi a jeżeli chodzi o pojedynki to jezeli masz kozik dobrze ulepszone to powalisz sure nawet o 12 lv większego

Hmmm Sura BM to bardzo dobra postac do PvP szczegolnie na polskim Metinie. Moj kolega jakos nie narzekal na exp a kladl bardzo wielu kolesi na 62 lvl bodajze majac stalke zlozyl fr4nsa na Twierdzy potem ukradli mu postac.

Ale wracajac do tematu BM zyskal swoja wielkosc w PvP kosztem innych postaci (chodzi mi o Polska wersje Metina) gdyz np taki SURA WP na US wersji Metina sklada go na high levelach jak zapalke a w polskim metinie WP jest mocno ograniczony niewiem jak teraz ale jak wczesniej nim gralem to 5 na 6 skilli bylo zbugowanych.

Moim zdaniem BM jest dobry w kazdej chwili do pojedynkowania expi sie nim trudniej niz innymi postaciami ale na PL jest bardzo dobra postacia do wojen. Lepszy moim zdaniem jest WP, expi bardzo szybko w PvP napoczatku dostaje ale juz od 65+ pokazuje na co go stac pomimo bugow.

Widziałeś datę założenia? @LOCK - Kubox66

Sura to wojownicy którzy posiedli magiczne moce w momencie gdy zdecydowali się wyhodować Demoniczne Nasienie na swojej ręce. Dlatego właśnie są doskonali w walce wręcz lub w niszczeniu wroga na odległość za pomocą magii.Jako wynik poświęcenia tym zdolnościom mają możliwość rozwijania swoich zaklęć ofensywnych oraz wspomagających.

Sura może nie jest najlepszy do ekspienia. Za to jest mistrzem pojedynków. Jest wyjątkowy , inaczej wygląda , ma fajne skille. I wogóle jest super. Co sądzicie o Surze BM (Magia) ?