Tęsknisz za starym klimatem gry polskiego globala Metin2, a może nudzi Ci się i nie masz w co grać? Chyba, że miałeś przerwę od gry i nie chcesz od nowa zaczynać sam? Nie czekaj, ZAGRAJ Z METIN2 TEAM.
-
O co chodzi?
Przedstawia się to tak - szukam ludzi, którzy chcieli, by pograć od nowa w Metina. Będziemy grać ogólnie razem, sam wiem, że samotna gra od początku jest strasznie nudna i każdy traci chęci. Sam chętnie bym powrócił do czasów Metina, gdzie liczyła się dobra zabawa, a nie kto ma jakie eq i ile ma e-hajsu na swoim e-koncie. Do dzisiaj pamiętam te zapełnione spoty BO, gdzie było PT po 8 osób - teraz już tego raczej nie ma.
-
Kim ja jestem?
Jestem graczem różnych gier, między innymi Metina. Zazwyczaj gram pod nickiem 'Zibi', 'LordZibi'. Pierwszy raz zagrałem w Metina na serwie Kirian S14 w królestwie Chunjo - nick 'Zibi'. Było to cztery, pięć lat temu. Grałem tam i grałem, później zacząłem grę na innych serwerach globalnych, jak i privach - pierwszy priv Triadica.
-
Co będziemy robić w tym "Metińskim Timie"?
Będziemy:
-grać razem.
-dobrze się razem bawić,
-w późniejszych etapach gry organizować gildie,
-robić różne wypady, czy to DT czy V2 czy coś innego,
-pomagać sobie (robienie boja, misji itd.),
-może kiedyś zrobimy jakiś kanał na YT z tych naszych "przygód",
-i wiele, wiele WIĘCEJ!
-
Wymagania by do nas dołączyć:
-ogarnięcie (wiek się nie liczy, liczy się Twoja "ogarniętość"),
-kultura osobista,
-poczucie humoru,
-wiedza i doświadczenie w grze Metin2,
-zajawka na bardzo duży czas, nie szukamy ludzi, którzy pograją dwa dni i "siemka, nie gram, bo mi się nie chce".
-Skype (NIE JEST POTRZEBNY MIKROFON, ANI NIC TAKIEGO - NIE BĘDZIEMY ROZMAWIAĆ, BĘDZIE TO POTRZEBNE DO KONFERENCJI),
-Można posiadać ALE NIE TRZEBA mikrofon i Team Speak'a, bo prawdopodobnie będziemy mieć swój kanał dla członków ekipy.
-
Jak dołączyć?
Wymagania nie są duże, przejdzie prawie każdy, bo nie każdy umie pisać bardzo dobre podania, a gra dobrze.
Wystarczy uzupełnić ten wzór i wysłać mi na PW, tu na forum:
Nick z forum:
Imię:
Kim zamierzasz grać?:
Ile grasz w Metina?:
Nick Skype:
Dodaj coś od siebie*:
* - dodatkowo, nie musisz na to odpowiedzieć.
-
Gdzie będziemy grać?
Prawdopodobnie na Solarze, ale to się ustali w ekipie.
ZAPRASZAM DO WYSYŁANIA PODAŃ, OBIECUJĘ DOBRĄ ROZGRYWKĘ!
TO NIE WSZYSTKO, TO TYLKO POŁOWA TEGO CO BĘDZIEMY GRAĆ!
-
Kontakt:
PW - tu na forum
Skype - TheLordZibi