[metin2] Wojownik :0

Wojownicy są najskuteczniejsi w walce wręcz ze względu na swoje uzbrojenie oraz wytrzymały pancerz. Dążą oni do zdobycia jak największej siły oraz równowagi umysłu.W rezultacie używać mogą dwuręcznych mieczy zadających potężne obrażenia oraz tarcz dzięki którym mogą bronić się przed atakami wroga.

Wojownik to typowy siekacz. Najlepszy do ekspienia. U wojownika możemy wybrać dwie drogi rozwoju - mental (duzo obrony slaby atak na poczatku jest cienki dopiero 45 + jak juz drugi skill wejdzie na master jest dobry) , body (silny , poteżne ataki , najlepszy do ekspienia). Wada wojowników jest to , że itemki dla nich są strasznie drogie.

:-) fakt itemki są drogie ale i też dość mocne!

osobiście wybralem droge mental fakt na początku cienko z walką ale potem sie rozkręca i niema co narzekac a jak sie dłużej pogra to i itemki da sie niezle zdobyć :mrgreen:

dołączam do kolegi faktycznie jak dla mnie najlepsza postać :->

muszę się do ciebie przyczepić bo wój jest najlepszy tylko w pvp, a exp tylko mentale ale z silnym ciałem. Zresztą to bzdeta że mental ma słaby atak a body słabą obrone! Mental ma atak jak każda inna profesja a body poprostu nie ma silnego ciała ale się wyrabia jako pożeracz potów (dla nie kumatych mikstur leczących) Ale do expa najlepszy jest ninja dagger który z łuku sobie luruje, albo sura mental. Krótko mówiąc chciałeś by to wyszło profesjonalnie ale nie do końca tak jest.

wój jest najlepszy tylko w pvp
Wcale że nei bo do PvP najlepszy jest Sura BM
Ale do expa najlepszy jest ninja dagger
Tak Ale chyba nie samemu jak już to w pt
albo sura mental
Nie ma Sury Mentala Tylko BM i Weapon

Dobranoc

Chodziło mi o BM tylko nazwę zapomniałem, zresztą kur*a nie urywaj mi postów w cytacie tylko do końca czytaj!

Przeczytałem cały wyciąłem tylko to co mnie najbardziej zaciekawiło

Wojownik jest najsilniejszą postacią ninje czy szamanke pokonuje z łatwością z surem bm gorzej ale to moja ulubiona postać

Dede widać ze znasz się jak gó*** na poezji -.- wojownik to cienias dla ludzi którzy nie mają żadnego skilla czy znajomości gry -.- sura BM rozwala wojów o 20 lvl+ większych niż on sam więc wiesz..ninja jak ma 3 skille na M to wymiata, szaman heal na 30 lvl może pokonać woja na 40+ To są suche fakty które znam z doświadczenia!

Wojownik to postać łatwa do ogarnięcia, nie trzeba żadnych umiejętności żeby nią wymiatać a exp jest łatwy..jak myślicie..dlaczego itemki dla niego są takie drogie? bo 85% postaci to woje z czego 90% nie umie grać -.-

Wojownicy są najskuteczniejsi w walce wręcz ze względu na swoje uzbrojenie oraz wytrzymały pancerz. Dążą oni do zdobycia jak największej siły oraz równowagi umysłu.W rezultacie używać mogą dwuręcznych mieczy zadających potężne obrażenia oraz tarcz dzięki którym mogą bronić się przed atakami wroga.

Wojownik to typowy siekacz. Najlepszy do ekspienia. U wojownika możemy wybrać dwie drogi rozwoju - mental (duzo obrony slaby atak na poczatku jest cienki dopiero 45 + jak juz drugi skill wejdzie na master jest dobry) , body (silny , poteżne ataki , najlepszy do ekspienia). Wada wojowników jest to , że itemki dla nich są strasznie drogie.