Metin2

Witajcie. Przejdę do konkretów. Jeśli ktoś nie chce zagrać, to niech nic nie pisze.

Server: Metin2.pl S26 Solar

Królestwo: Shinsoo ( Czerwoni )

Proszę o dostosowanie się do wzoru:

Nick: ( Nick postaci w grze )

Pseudo: ( Jak mamy Cie nazywać na TS.)

LvL: ( LvL postaci, wpisz 0 jeśli jeszcze nie zacząłeś )

Coś o sobie: ( Zainteresowania, miasto, czy cokolwiek )

Wymogi:

- Samo-Ogar

- Mutacja ( Nie lubimy pisków, wyjątkiem są kobiety. ;> )

- Granie zespołowo ( Party, zakup przedmiotów po okazyjnych cenach i sprzedawanie potrzebującym po takiej samej cenie.)

- Granie dla zabawy

- Kultura ( Nieraz sami powiemy k***** itp., więc rozumiemy jeśli komuś się coś wymsknie ;> )

Oferujemy:

- Kanał TS

- Dobrą zabawe

- Super atmosfere

- Granie zespołowe

- Pomoc w ogarnięciu gry, oraz aktualnych cen/ eventów na servie )

Opisz mi sytuacje na tym serwerze ; D . Chętnie bym zagrał , ale jeśli patrze na IS to tam jest wszystko i w tydzień można mieć skille G i 70lvl .Spróbuj mnie przekonać , że tak nie jest to zagram.

Grasz by pograć z przyjaciółmi w dobrej atmosferze czy być w topce? Jeśli chcesz być w topce to sytuacja w metinie nigdy się nie zmieni przynajmniej na polskim.

Powiem tak, jak wiadomo nie od dziś. Metin, to raj IS'a, chociaż bez tego też da się grać. Może nie zdobędziesz wszystkiego tak szybko, ale na pewno możesz osiągnąć nawet 99lvl bez IS. Ja osobiście wolę się pomęczyć bez IS, niż wydawać na grę, gdyż wolę mieć radochę z każdego lvl itp.

Na serverze panuje obecnie spokój, oczywiście zdarzają się dzieci, ale nie takie które flugają na ludzi itp. Dalej słyszymy słynne "Won", gdy komuś Ksujemy, ale raczej nic więcej. Botów jest dość mało, a każdy spotkany od razu jest reportowany, przez graczy.

Gram oczywiście, by grać w dobrej atmosferze. W topce nigdy nie zamierzałem być i nie zamierzam, gdyż żeby być w topce niestety, ale trzeba wydać trochę kasy... ;/

PS. Nie wiem w sumie czemu, ale jest pełno płomieni na mapie ;/ Albo mogą się zrespić po otworzeniu Heksygonalnej Szkatułki, albo jest jakiś event ;/

PS. Nie wiem w sumie czemu, ale jest pełno płomieni na mapie ;/ Albo mogą się zrespić po otworzeniu Heksygonalnej Szkatułki, albo jest jakiś event ;/

Niedawno temu dropiły szkatułki blasku księżyca. Chodzi ogólnie o >TEN< event.

A co do tematu, to muszę przyznać, że faktycznie sytuacja jest znacznie lepsza niż kiedyś. Ogólnie sam zacząłem grę od początku i jak na razie nie żałuję. ; )

To ja też się pisze. Jutro do was dołącze

@Pikselek, jako iż nie użyłeś wzoru. Mam rozumieć, że jesteś po mutacji i nie piszczysz strasznie? ;o

@ALL

Chciałbym jednak abyście stosowali się do wzoru. Lepiej mi się wtedy czyta, no i wiem, to co mi potrzebne, oraz szybciej mogę przejść so tego jak wysyłam TS, bez zbędnych pytań. ;>

Zapomniałem podać, że TS wysyłam na priv. Jeśli dostaniecie TS i bijecie, to powiedzcie, że jesteście od Velario i będziecie grali w Metka, bo tam kumple w LoLa, czy coś mogą się no life'ić ;d

Dobra, to ja też się wpisze, bo przez problemy techniczne mam kompa na którym jednyne mmo które się AŻ tak nie lagguje to metek :P

Nick: Telunarion

Pseudo: Telunarion za długie, więc lepiej Tahion/Piotrek

LvL: Cóż... grałem na Solarze może ze 4 dni, ale postaci usunąłem... moge grać szamanem(smok do 30 lvl) albo ninją (archer). O, przy okazji mam już takie podstawowe eq dla lura (czerwone +8 , bojowa tarcza +8 i parę innych itemków), do 20 lvl dobiję w kilka godzin, jeśli będe lurować to 1-2-3 godzinki.

Wiek: Rocznik 1997 , czyli w tym roku 15 urodziny. Jednak nie ciśnijcie mnie za wiek, bo już stąd mówie że potrafię normalnie gadać, jestem ogarnięty , ortografia to raczej nie problem itd.

Coś o sobie: Grać w Metina zacząłem uj czasu temu, kiedy jeszcze był tylko Monastyr i ten drugi serwer... Nie pamiętam nazwy , doświadczenie mam duuże (chociaż nigdy sam nie wytrzymywałem na servie dłużej niż do 35 lvl).

Jeśli chodzi o resztę... Jestem z Kujawsko-Pomorskiego, chodzę do gimnazjum, słucham metalu... coś jeszcze? W sumie nic :D

P.S. Czasem mam wiechy neta/kompa (brak chłodzenia karty graficznej, wada kompów które mają 9 lat -.-), więc jeśli wywali mnie podczas lurowania to prawdopodobnie niedługo wrócę.

P.S.2 Jestem na 95% pewny że będe grać, jednak do niedzieli prawdopodobnie nie wbiję.

Pozdrawiam.

Mi akurat ten wiek nie przeszkadza, sam mam 16 lat, byle byś był ogarnięty. Graj tak naprawde kim chcesz, bo i tak mamy już chyba wszystkich potrzebnych ;P

Mamy: 3x Body, 1x WP, 1x smok, 1x archer, 1x healer, 1x dagger i 1x dagger/archer ( nie wiem kto to jest, bo jeszcze z nim nie expiłem ) ;D

Dobra, to ja już zrobiłem postać (nick Telunarion), więc wyślij mi swój na PM tutaj albo w metku.

Witam, nigdy nie miałem przyjemności zagrać w Metina, z tego co wiem, kręci ta gra sporą liczbę graczy.

Nick: Hardmen/ Być może będzie on inny, nie mam jednego który ubóstwiam.

Pseudo: Najlepiej : Grzegrzu

LvL: 000

Coś o sobie:

Cokolwiek, a więc. Okolice centrum Polski ( woj.Łódzkie) , zainteresowania to przede wszystkim dobra zabawa, która nie ogranicza się do zdobycia nowego poziomu w grze. Lubię spotykać nowych ludzi, zabrać od nich trochę zepsucia życiem. Dodatkowo kręcą mnie takie sprawy jak społeczność , forum - po naszemu znaczy to udzielanie się w formie pisanej. Z tego co wiem, Metin2 posiada ciągle ponad 1000 użytkowników na forum zalogowanych, więc jest z kim się kłócić.

Dodatkowo sport, muzyka, podróże , bla bla... czyli to co każdy.

Powiem tak. Chcesz to zagraj, napisane masz w 1 poście czego oczekujemy i co możemy dać od siebie. Nikogo nie zamierzam od teraz namawiać. Tak więc wybór należy do Ciebie.

Edytowałem poprzedni post.

Metin pobrany, teraz tylko wybór co i jak.

Nick: Prawdopodobnie DaKurlzz, c0nq3r

Pseudo: Jesper

LvL: 0

Coś o sobie: mmorpg, fps, gitara

ps. moja dziewczyna 17 lat tez sie pisze.

Witajcie. Przejdę do konkretów. Jeśli ktoś nie chce zagrać, to niech nic nie pisze.

Server: Metin2.pl S26 Solar

Królestwo: Shinsoo ( Czerwoni )

Nick: ( Nick postaci w grze )

Pseudo: ( Jak mamy Cie nazywać na TS.)

LvL: ( LvL postaci, wpisz 0 jeśli jeszcze nie zacząłeś )

Coś o sobie: ( Zainteresowania, miasto, czy cokolwiek )

Wymogi:

- Samo-Ogar

- Mutacja ( Nie lubimy pisków, wyjątkiem są kobiety. ;> )

- Granie zespołowo ( Party, zakup przedmiotów po okazyjnych cenach i sprzedawanie potrzebującym po takiej samej cenie.)

- Granie dla zabawy

- Kultura ( Nieraz sami powiemy k***** itp., więc rozumiemy jeśli komuś się coś wymsknie ;> )

Oferujemy:

- Kanał TS

- Dobrą zabawe

- Super atmosfere

- Granie zespołowe

- Pomoc w ogarnięciu gry, oraz aktualnych cen/ eventów na servie )