Metin2PL, US, PRIVATE

Witam,

Wraz z moją gerl :D Naparzamy w Metina xD (ona sie uczy, ale jest w groszym nałogu niz ja).

A więc tak, najlepiej by było gdybyśmy grali na monku w shinsoo, bo moge was tam podexpic (i ona tam ma postac), i wgl.. :x

Wymagania do teamu to ofc.

musisz byc ogarniety, wiec minimum 15 lat.... to jest taka na prawde najbardziej minimalna granica...

MIKROFON MUSI BYC!! PO PROSTU MUSI BYC BO INACZEJ NIE GRASZ :D

to tyle

gg: 555750

Głosujcie :X

Proszę o nie pisanie postów typu: " rzal i bul, jak morzna grac w takom gre... hyba macie hore umysly, do roboty wyparzac a nie w metka grac nieroby jedne, ale ze w metka? no rzal, przecierz jestem boski jak roman dmowski i ja w to grac nie bendem. "

KraKeN rozumiem o co ci chodzi z tymi ostatnimi zdaniami lecz ja osobiście tego nie rozumiem. Przecież każdy ma prawo grać w to co lubi tak? Więc teraz powiem jak dzieci neo, czego sam bym nigdy nie powiedział ale dostosuje się do klimatu xD "no rzal.pyly (tzn. niektóre dzieciaki zamiast PL mówią pyly) i rzal mi takich dźieci kture nie potrawia tego zrozómiec ze karzdy ma prawo grac w co hce i nie ma morzliwosici śe z niego wysimiewaci" Wybaczcie poniosło mnie. Tak ogółem pograł bym ale niestety mój komputer jest hmm...nie do zrozumienia (co jakiś czas mi wywala blue screen'a) Aktualnie pracuje żeby się dorobić na nowy a wtedy mogę z chęcią zagrać z wami.

Ale ty ciągle zmieniasz gry, Łoboshe !

Nom, ja codziennie zmieniam grę, wiesz?

tak na serio mam dużo gier na dysku i po prostu po kij mam grać w jedno i to samo : |?

Witam,

Wraz z moją gerl :D Naparzamy w Metina xD (ona sie uczy, ale jest w groszym nałogu niz ja).

A więc tak, najlepiej by było gdybyśmy grali na monku w shinsoo, bo moge was tam podexpic (i ona tam ma postac), i wgl.. :x

Wymagania do teamu to ofc.

musisz byc ogarniety, wiec minimum 15 lat.... to jest taka na prawde najbardziej minimalna granica...

MIKROFON MUSI BYC!! PO PROSTU MUSI BYC BO INACZEJ NIE GRASZ :D

to tyle

gg: 555750

Głosujcie :X

Proszę o nie pisanie postów typu: " rzal i bul, jak morzna grac w takom gre... hyba macie hore umysly, do roboty wyparzac a nie w metka grac nieroby jedne, ale ze w metka? no rzal, przecierz jestem boski jak roman dmowski i ja w to grac nie bendem. "