Miasto Pary - Wspólna gra

Witam.

Jak pewnie wszyscy z was wiedzą 17 lipca to data zaczęcia Otwartej Bety gry. Chciałbym zwerbować drużynę do gry, później założyć Gildię ( napisałem później, bo nie wiem czy taka możliwość istnieje. Zapytałem się Admina na forum. ). Szukam na start około pięciu graczy, któzy brali udział w ZBT lub też będą mieli dopiero teraz styczność z tym świetnym Steampunkowym produktem. Tutaj piszcie propozycje, nicki itd. Podaję też wam mój Skype w razie pytań.

Skype - piomalpl

ja sie zastanowie jeszcze.

gralem w kazda bede od poczatku i gra wciagala tylko na pierwszych lokacjach pozniej robila sie gra monotonna.

wogole tam jest jakies pvp ? chyba nie.

Qesha chyba ostatnio dodali przeb OBT jakies areny MOBA i jeszcze inne ale nie wiem czy jest pvp ale powinno byc :)

do tego momentu juz widocznie nie gralem.

dzieki za info :)

licze na zwykle pvp 1vs1 ...

Wychodze na wprost waszym pytaniom. Gildie będą dostępne od 9 lvl i będzie można ją założyć posiadając odpowiednią ilość szylingów w MP zwanej Kompanią. Na starcie będzie pach 1.2, który wprowadza walki MOBA, Tesla i Arena :) Arena polega na zwalczaniu hord potworów a Tesla to coś a'la Orcs Mus Die, a w patchu 1.3 zostanie wprowadzone Oblężenie Iglicy, coś a'la LoL. Typowe PVP będzie na obrzeżach miast. Więc jak Queshua zapisywać Cię i Lisiu006?

Witam.

Jak pewnie wszyscy z was wiedzą 17 lipca to data zaczęcia Otwartej Bety gry. Chciałbym zwerbować drużynę do gry, później założyć Gildię ( napisałem później, bo nie wiem czy taka możliwość istnieje. Zapytałem się Admina na forum. ). Szukam na start około pięciu graczy, któzy brali udział w ZBT lub też będą mieli dopiero teraz styczność z tym świetnym Steampunkowym produktem. Tutaj piszcie propozycje, nicki itd. Podaję też wam mój Skype w razie pytań.

Skype - piomalpl