Micro Volts konto

Macie konto na zbyciu ? Potrzebuje bo nie mogę zrobić... za późno żeby na cbt iść , jak coś gg 10738976 z góry , dziękuję.

http://www.gameitems.com/get-your-microvolts-closed-beta-phase-ii-giveaway-133.html

Server is under maintenance. Please try again tomorrow. /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Mnie działa, zostało 288 kliczy. Osobiście sam Ci nie oddam, bo oddałem już jednej osobie :)

Klucz: cTb5qjO2Uu

Kto pierwszy ten lepszy :)

Ale nierozumiecie ze nie mozna juz sie rejestrowac ? dlatego prosze o konto , kluczy jest od zajebania... za przeproszeniem...

Musisz zaznaczyć Germany jako najbliższa okolica ;)

Stary jesteś moim Guru (bez obrazy Guru xD) zmieniłem na niemiecki i klucz wszedł :D

Stary jesteś moim Guru (bez obrazy Guru xD) zmieniłem na niemiecki i klucz wszedł

;) Pograłem, jak dla mnie kaszana ;) Ale jak to mówią każdy ma swój gust więc każdy sam oceni ;)

Robiłem o tej grze filmik (link do kanału jest dostępny w innym temacie) nawet mi się spodobała, można się przy niej rozluźnić od tej całej krwi z Gears of War, God of War xD

Macie konto na zbyciu ? Potrzebuje bo nie mogę zrobić... za późno żeby na cbt iść , jak coś gg 10738976 z góry , dziękuję.