Micro Volts - Poszukujemy Ludzi Do Klanu!

Witam Was - Drodzy Użytkownicy ! Chciał bym Serdecznie zaprosić Wszystkich chętnych do naszego(nowo-powstałego) klanu : BeveRages (W Grze MicroVolts).

Chętnych proszę o pisanie podań na naszym forum : http://beveragesklan.phorum.pl/

Dodam jeszcze - Obowiązkowe Ventrilo 2.1.4 I... Minimum 14/15 Lat (Ewentualnie dojrzały głos).

MAMY WŁASNY SERVER VENTRILO ! IP ORAZ HASŁO PODAJEMY PO NAPISANIU PODANIA REKRUTACYJNEGO NA PW !

Wzór Podania :

Imię:

Nick w grze:

Level w MicroVolt :

Ulubiona broń :

Ocena własnych umiejętności w grze - Czyli - Oceniam swoje umiejętności na : Słabe , Dobre , Bardzo Dobre , Perfekcyjne.

Pozdrawiam i Serdecznie zapraszam do gry z Nami !

Polecam fajny klan ;] Sam w nim jestem xD

Dodam jescze że nie ma ograniczenia levelowego em znaczy się od 3 levla można w ogóle dołączać do klanu ;]

Zapraszam nasze levele ciągle rosną a ludzi nie ma :(

oferta ciągle aktualna?

edit

Gry osobiście NIE POLECAM! Początkowo na kanałach Begginer, Amateur gra się bardzo przyjemnie. SYF zaczyna się na open channel, gdy z niewiadomych powodów ludzie stoją na nogach po 3 hitach z shotgana w głowę, zaś z śmiesznie dużej odległości taki oponent zabija Nas hitem - nie mówie tu o sniperze...

Moja ocena 2/5 - tak jak wspominałem... Początkowo bardzo fajnie, później epicki syf.

Witam Was - Drodzy Użytkownicy ! Chciał bym Serdecznie zaprosić Wszystkich chętnych do naszego(nowo-powstałego) klanu : BeveRages (W Grze MicroVolts).

Chętnych proszę o pisanie podań na naszym forum : http://beveragesklan.phorum.pl/

Dodam jeszcze - Obowiązkowe Ventrilo 2.1.4 I... Minimum 14/15 Lat (Ewentualnie dojrzały głos).

MAMY WŁASNY SERVER VENTRILO ! IP ORAZ HASŁO PODAJEMY PO NAPISANIU PODANIA REKRUTACYJNEGO NA PW !

Wzór Podania :

Imię:

Nick w grze:

Level w MicroVolt :

Ulubiona broń :

Ocena własnych umiejętności w grze - Czyli - Oceniam swoje umiejętności na : Słabe , Dobre , Bardzo Dobre , Perfekcyjne.

Pozdrawiam i Serdecznie zapraszam do gry z Nami !