Microsoft E3

Gdyby okazalo sie ze to zly dzial, to prosze o przeniesienie :)!

A wiec? Jak podobala sie konferencja Microsoftu? Co sadzicie o cenie ponad 400 euro za nowego xklocka? Podoba Wam sie to, ze tworza tyle FPS'ow na konsole? Co myslicie o tym ciaglym podlaczeniu do neta? Na cos czekaliscie? Osobiscie uwazam, ze chca nas po prostu wydymac, nic ciekawego tak naprawde nie pokazali. No moze ten MGS jest cos wart. Limbo 2? MOZE? Mam nadzieje! Microsoft tak naprawde strzelil sobie w noge... Siedzialem na twitch.tv gdy to lecialo. Ludzie byli wsciekli... Znajda sie debile ktorzy bez opamietania kupia nowa konsole ale bez przesady... Taka cena? Xklocek to juz nie konsola dla graczy. Bardziej dla wygodnickich ktorzy nie chca miec "pudelek" na szafce pod telewizorem...

Zadoloni czy raczej wsciekli?

ps. tak, to pytanie retoryczne...

pps. a najbardziej mnie wkurzylo to, ze zamiast pokazywania gameplay'a, dawali pier**lone trailery...

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI I OKAZYWANIA EMOCJI :>

Xbox bedzie kosztowal 500€

E3 smiech na sali to co pokazal M$ to jeden wielki szajs. Jedynie Wiesiek 3 byl ciekawy.

Mincraft i wot na xboxa ? lol.... to sa next geny ?

A w sumie to jeszcze MGS5 mnie podjaral.

Hahaha, dokladnie! Tak dlugo czekalem by moc zagrac w minikrafta na klocku <3

No o 22 bedzie pokaz EA zobacze jak nowa fifa sie prezentuje. A Sony kiedy ma pokaz ? chyba 3 rano.

Zresztą te Exclusive'y na Xbox1 jakies słabe są...

A więc tak podoba mnie się pomysł z tymi 2 grami co miesiąc dla płacących abonament na X360. Druga sprawa to Wiesiek-gniecie jaja po całości. WoT na konsolę? Dla mnie spoko. Największa beka? BF4 i jego "falstart".

Avitus... I tak placisz za ten abonament. Wiec tak naprawde gdy wspomnieli o "2 free games" to az smiac mi sie chcialo. Naprawde, nie wiem co sie z tym microsoftem stalo :(. Popsuli sie, trzeba wymienic na lepszy model!

Ta ten pomysł jest odgapiony od Sony. Oni już parę lat temu oferowali takie rozwiązanie w Play station network które na dodatek jest darmowe i można było sobie ściągnąć 2 gry za free

BF4 nic ciekawego, pokazali uwaga TRYB SINGLEPLAYER haha , a kto kupuje Battlefielda zeby w SP grac ? Bo kazdy od razu odpala multi.

A i jeszcze ta gierka Ryse. WTF co to ma byc ? Zabijanie polega na QTE wiec co do za frajda ? W ogole ta gra niezle im klatkowala bo na moje oko miala z 25 fpsow. Powinni nazwac ta gre Ryse of QTE bo caly czas trzeba klikac przycisk w odpowiednim czasie.

No dokladnie, BF4 tez niczyl nie zablysnal. Ba, nawet zniechecil :/. Czekam teraz na EA, zobaczymy co oni tam "nowego" pokaza :P.

Ale serio, ta cena jest kuriozalna...! Jak moga za to tyle chciec, WTF?!

Nom za godzine EA pokaze sportowe gierki i pozniej chyba znow bedzie B4. A o 3 rano Sony pokaze na co ich stac bo Microsoft poprzeczke zalozyl mega nisko.

A cena jak cena, poczatkiem myslalem ze next geny beda po 3 kola, ale 2k za PS4 moge dac.

Wiadomo czy na E3 będzie prezentowany DA3?

Ogólnie to tego się spodziewałem, M$ po swojej porażce chciał się ratować czym mógł ale nie za późno na to ? Do tego dochodzi kuriozalna cena 499 euro co na nasz wychodzi ~2150 zł + vat+ cło+ plus podatek od nowości i wyjdzie ponad 2500 a miało być tak tanio..a konsola na początek pojawi się w 21 krajach a znając microsoft nas pewnie ominie i dostaniemy w późniejszym terminie. M$ po prostu zrobił świetną reklamę PS4 nieumyślnie.

A, wlasnie! Watch Dogs! Czekacie? Ja uwazam ze trailer jest genialnie zrobiony! Czekam z niecierpliwoscia, mam nadzieje ze nie bedzie to kolejny badziew ktory zostal bez podstawnie nakrecony :(!

Ktoś z was wyczaił ukrytą wiadomość w trailerze Wiedźmina 3?

Ja

http://kwejk.pl/obrazek/1820756/ukryta-wiadomosc-w-trailerze-wiedzmina-3.html

Ale to nie moj screen

Ten tekst tak szybko leci ze masakra

Za 15 podejściem złapałem D:

E myslalem ze cos ciekawszego. Ale fajny pomysl mieli :D Teraz trzeba bedzie zagladac na http://thewitcher.com/killingmonsters/

LIVE camera dla ciekawskich co się dzieje na holu (głównym? ale to za parę h): http://www.gamespot.com/e3/livecam-tour-day-1/

Wracając do konferencji M$, wystarczy spojrzec tutaj:

^ Konferencja Sony - PS4 tańsze, bez DRM, z obsługą gier używanych, bez połączenia z siecią. M$ został zrównany z ziemią , jeśli czegoś nie zrobią to stracą bardzo wiele klientów.

A zahaczając o poruszony wątek BF4 - gameplay z multi kupił mnie totalnie. Rozwalenie podłogi pod czołgiem? Super. Zawalenie 30-piętrowego wieżowca? O.O . Mimo że EA to *ujowa firma, dla BF4 i Mirror's Edge 2 jestem gotowy zrobić wyjątek.

Nie nabiorę się na grafikę jakiejkolwiek gry na E3. Strasznym jest gdy jak w kinie akcji "wybuchy i efekty" kupują znaczną większość "szanujących się" casuali -_-

Gdyby okazalo sie ze to zly dzial, to prosze o przeniesienie :)!

A wiec? Jak podobala sie konferencja Microsoftu? Co sadzicie o cenie ponad 400 euro za nowego xklocka? Podoba Wam sie to, ze tworza tyle FPS'ow na konsole? Co myslicie o tym ciaglym podlaczeniu do neta? Na cos czekaliscie? Osobiscie uwazam, ze chca nas po prostu wydymac, nic ciekawego tak naprawde nie pokazali. No moze ten MGS jest cos wart. Limbo 2? MOZE? Mam nadzieje! Microsoft tak naprawde strzelil sobie w noge... Siedzialem na twitch.tv gdy to lecialo. Ludzie byli wsciekli... Znajda sie debile ktorzy bez opamietania kupia nowa konsole ale bez przesady... Taka cena? Xklocek to juz nie konsola dla graczy. Bardziej dla wygodnickich ktorzy nie chca miec "pudelek" na szafce pod telewizorem...

Zadoloni czy raczej wsciekli?

ps. tak, to pytanie retoryczne...

pps. a najbardziej mnie wkurzylo to, ze zamiast pokazywania gameplay'a, dawali pier**lone trailery...

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI I OKAZYWANIA EMOCJI :>