Microvolts 2 problemy

1.Są to spadki fps w grze jak to mogę naprawić posiadam bardzo dobrego laptopa i nie wiem z czego mam takie przylagowania i spadki fps

2.Gdy loguje się na stronie i daje clan hall to jest pusto a jak się wyloguje to mam wszystkie klany itp

1. Java i adobe flashplayer zaktualizuj.

2. Sprawdź czy dokonałeś PEŁNEJ aktywacji konta.

PS. Jak dalej będą problemy to pisz.

1. tak jak mowil Xasarm albo(!) tez mialem cos takiego i porady Xasarm nie pomogly. wiec moze pomorze to : ZAKTUALIZUJ STEROWNIKI GRAFICZNE DO NAJNOWSZEJ WERSJI. bo po reinstalu ja zapomnialem i tez mialem spadek FPS. mysle ze umiesz to zrobic jak nie pisz.

2. nie mam pojęcia...

Ok to do 1 działa ale co do tych clan hall itd. to nie działa ;(

Spróbuj na innej przeglądarce.

Jednak są nadal oba problemy .: (

Czy problem 1 pojawia się po jakimś czasie gry? Czy monitorowałeś ilość fps podczas rozgrywki np. przy użyciu programu Fraps?

Czy próbowałeś wejść na stronę przy użyciu Firefoxa (nowego) lub Google Chrome (z zainstalowanymi wymaganymi wtyczkami)?

1.Mam fps 85 ale jak zaczynam strzelać z bazooki itp to nagle spadaja do 50 .

2.Tak

1.Mam fps 85 ale jak zaczynam strzelać z bazooki itp to nagle spadaja do 50 . 2.Tak

Ad 1. To już jest problem z połączeniem lub u nich - często tak bywa i to nie z Twojej winy (nie tylko Tobie się to zdarza). Ten problem występuje zawsze przez kilka tygodni po wprowadzeniu patcha (tak samo jak nowe bugi na mapach). Zapewne fps'y spadają Ci także podczas używania granatnika.

Ad 2. Wygląda na to, że brakuje Ci jakiejś wtyczki. Sprawdź czy strona Brawl Busters Ci działa.

1.Ale ja na tym laptopie to dziwne denerwujące strasznie a gram na min detalach itp

2.Jakoś w tym momęcie żadna strona nie działa chyba coś naprawiają .

1.Są to spadki fps w grze jak to mogę naprawić posiadam bardzo dobrego laptopa i nie wiem z czego mam takie przylagowania i spadki fps

2.Gdy loguje się na stronie i daje clan hall to jest pusto a jak się wyloguje to mam wszystkie klany itp