MicroVolts - Odmowa dostępu

Witam.

Wczoraj wieczorem postanowiłem pobrać grę Microvolts, ponieważ podpatrzyłem ją u kolegi i bardzo mi się spodobała.

Pobrałem ją, zainstalowałem, zarejestrowałem się, lecz gdy naciskam przycisk "Start Game" pojawia mi się komunikat "Odmowa dostępu", poczym gra się wyłącza.

Umiecie temu zaradzić?

Z góry dziękuję .

- Overkill

Jest to spowodowane patchem z końca września. Zapewne masz win7 lub viste 64 bit. Obecnie odpowiedź supportu to: proszę zainstalować grę jeszcze raz (co nic nie daje). Na forum MV był podany plik, który należało podmienić (ale z tym też jest dziwnie, u mnie odbierało to jako cheat). Niestety obecnie porzuciłem grę i zapewne Ty to uczynisz, ponieważ gra na dzień dzisiejszy ma naprawdę sporo błędów oraz zmieniona część GM'ów nie wywiązuje się rzetelnie ze swojej funkcji.

Osobiście jako były założyciel polskiego fansite MV oraz założyciel jednego z byłych najlepszych Polskich klanów odradzam Ci ten tytuł. Jeśli podoba Ci się jednak rozgrywka TPS to polecam War Inc. lub BF:H

Witam.

Wczoraj wieczorem postanowiłem pobrać grę Microvolts, ponieważ podpatrzyłem ją u kolegi i bardzo mi się spodobała.

Pobrałem ją, zainstalowałem, zarejestrowałem się, lecz gdy naciskam przycisk "Start Game" pojawia mi się komunikat "Odmowa dostępu", poczym gra się wyłącza.

Umiecie temu zaradzić?

Z góry dziękuję .

- Overkill