Otóż gdy pogram jakiś czas w Microvolts, gra i komputer zaczynają zacinać się. Mam laptopa.
Microvolts problem
Ja mam komputer stacjonarny i się nie zacina, herp derp. Człowieku, nikt nie siedzi w twojej głowie i nie wie jaki jest ten twój laptop. "(...)gra i komputer zaczynają zacinać się", no ok(trochę na opak napisane, ale to już swoją drogą), jak się ta gra zacina? Spadek FPS'ów, czy wszystko staje w miejscu i jedyne co możesz zrobić to wyłączyć grę za pomocą Menadżera Zadań, albo musisz komputer restartować? Na ten moment jedyne co mi do głowy przychodzi, to to że laptop się może przegrzewać. Naprawdę nie wiem po tym jak to wszystko opisałeś. Czy podobny problem występuje przy normalnym użytkowaniu/graniu w coś innego? Trochę więcej szczegółów.
Drastyczny spadek FPS. Pomaga restart kompa. Grając w Brawl busters mam taki sam problem. W innych grach nie mam problemu.
Windows Vista Home Premium
RAM: 3GB
Procesor: AMD Athlon X2 Dual-Core QL-64 2.10GHz
Karty graficzne : ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series i ATI Radeon HD 3200 Graphics
Przepraszam że w pierwszym poście tak mało szczegółów.
Zaktualizuj sterowniki, standardowo polecam: DX, grafika, java, flash player. Ta gra na tym sprzęcie pójdzie na full detalu. Sprawdź też antywirusa czy nie blokuje Ci jakiegoś pliku oraz zaporę sieciową.
Zaktualizowałem, nie pomogło ( no może z 10 min dłużej mogę grać normalnie). Antywirus i zapora nic nie blokują. Może formatowanie pomoże? Tylko, że nie mam płytki z systemem ani kopi zapasowej :/. Może jest jakaś strona skąd mógłbym pobrać oryginalnego Windowsa Vista? Mam oryginalnego product keya.
Macie jakieś pomysły?
Może coś nie tak z Xtrap`em jest?
Otóż gdy pogram jakiś czas w Microvolts, gra i komputer zaczynają zacinać się. Mam laptopa.