Międzynarodowy dzień Admina

W dniu dzisiejszym obchodzimy nieoficjalny, międzynarodowy dzień administratora. Święto celebrowane jest od 200 roku, w ostatni piątek lipca. Jego celem, jest zwrócenie uwagi na ciężką , nierzadko ,niedocenianą pracę administratorów.

Tak więc, Drogi Chmarus'ie, Mr.Haniu, Remake; życzymy wam, aby Wasza praca na forum odbywała się w miłej atmosferze, była zawsze owocna i pomocna, tak jak to było do tej pory.

Użytkownicy forum www.mmorpg.org.pl

dorzucam sie do zyczen ;)

Ja również przyłączam się do życzeń. Miłej pracy życzę ;)

Życzę Wam, żebyście szybko rozwijali stronę i wszystkiego najlepszego.

Sto Lat, Sto lat...

Chmarus, Remake, Hania wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu Admin'a :>

Niech będzie. Żeby każdy wasz dzień obfitował w cierpienie i smutek. Nie przejmować się, to normalne życzenia ode mnie.

Wszystkiego naj

Niech leje się gorzoła, nanaaa...

Najlepszego.

Dawno mnie nie było ale się dorzucam!

Tak nawiasem:

"-Sto lat! Sto lat! Niech żyje, żyje nam!!!

-Czesio! Zamknij jadaczkę bo nie dostaniesz cukierka! Jeszcze jeden taki...!

-I jeszcze jeden i jeszcze raz!!!"

Słyszeliście to kiedyś?? :P

Pierwszy admin w temacie! :P

Nawet nie wiedziałem o takim święcie :| Tak naprawdę jestem tylko Jr. Adminem, no ale życzeń nie odmówię ^^ I życzę tego samego Chmarusowi i Remusiowi a także Wam :D

Niestety nie umiem pisać przemówień :/

Hania nie musisz wystarczy że będziesz dobrym modem a nie skur*****em :> oczywiście o żadnym Adminie tak nie powiem xD

To jest najlepsze forum jakie znalzłem - tak luźno i ogółnie fajnie. a na innych to czepiali się co drugiego postu.

Też bym się czepiał :P

Ja również nie wiedziałem, że jest takie święto, cóż to ludzie wymyślą :)

Taa...No jest 50:50, bo jest luźno, ale też jest poważnie i tego się trzymajmy zawsze.

Tak tak ja nie życzę 100 lat bo to jest już nudne więc życzę 101 :lol:

Ja oczywiście dorzucam się do życzeń wiem jak to jest być adminem a tu administracja na wysokim poziomi pozdrawiam ;)

W dniu dzisiejszym obchodzimy "nieoficjalny", międzynarodowy dzień użytkownika. Święto celebrowane jest od 2009 roku, w ostatni piątek lipca. Jego celem, jest zwrócenie uwagi na ciężką , nierzadką ,niedocenianą pracę użytkowników.

administratorzy www.mmorpg.org.pl

~ macie moje błogosławieństwo ^^ - Mr. Hania

Ja rowniez dolaczam sie do zyczen :D

Wszystkieho najelpszeho , dobrego dropu i expa ^^

A ja wszystkim administratorom życzę,aby na forum było mało spamu,dzieci neo i pokemonów.

W dniu dzisiejszym obchodzimy nieoficjalny, międzynarodowy dzień administratora. Święto celebrowane jest od 200 roku, w ostatni piątek lipca. Jego celem, jest zwrócenie uwagi na ciężką , nierzadko ,niedocenianą pracę administratorów.

Tak więc, Drogi Chmarus'ie, Mr.Haniu, Remake; życzymy wam, aby Wasza praca na forum odbywała się w miłej atmosferze, była zawsze owocna i pomocna, tak jak to było do tej pory.

Użytkownicy forum www.mmorpg.org.pl