Wczoraj wieczorem po odpaleniu Elsword (ze steama) ekran zaczął migać na biało prawie za każdym razem jak biłem potworki (działa tylko z Z i X) mignięcie trwa ułamek sekundy, jednak oczy od tego bolą i zabiera całą chęć grania, wie ktoś co z tym zrobić?
Migający biały ekran
Pobaw sie ustawieniami, albo przez te upały ci sie coś grzeje, napisz jakie temperatury na podzespołach to coś wiecej moze ktoś powie... moze ty masz ataki epilepsji i ci mruga ekran...
Wątpię bo brat też i był już wieczór, zaraz się pobawię ustawieniami, a temperatura normalna,
PODBIJAM, wczoraj znów pobrałem elsa (tym razem void) i problem nadal jest... Googlam i googlam, ale nic nie ma. Jakby ktoś miał jakiś pomysł to pisać. Ja w międzyczasie nadal będę szukać, jakby co napiszę
Nvm, znalazłem w opcjach w końcu, znajduje się po prawej stronie pod "Group skill cut-ins"
Temacik do zamknięcia
Wczoraj wieczorem po odpaleniu Elsword (ze steama) ekran zaczął migać na biało prawie za każdym razem jak biłem potworki (działa tylko z Z i X) mignięcie trwa ułamek sekundy, jednak oczy od tego bolą i zabiera całą chęć grania, wie ktoś co z tym zrobić?