Migający biały ekran

Wczoraj wieczorem po odpaleniu Elsword (ze steama) ekran zaczął migać na biało prawie za każdym razem jak biłem potworki (działa tylko z Z i X) mignięcie trwa ułamek sekundy, jednak oczy od tego bolą i zabiera całą chęć grania, wie ktoś co z tym zrobić?

Pobaw sie ustawieniami, albo przez te upały ci sie coś grzeje, napisz jakie temperatury na podzespołach to coś wiecej moze ktoś powie... moze ty masz ataki epilepsji i ci mruga ekran...

Wątpię bo brat też i był już wieczór, zaraz się pobawię ustawieniami, a temperatura normalna,

PODBIJAM, wczoraj znów pobrałem elsa (tym razem void) i problem nadal jest... Googlam i googlam, ale nic nie ma. Jakby ktoś miał jakiś pomysł to pisać. Ja w międzyczasie nadal będę szukać, jakby co napiszę

Nvm, znalazłem w opcjach w końcu, znajduje się po prawej stronie pod "Group skill cut-ins"

Temacik do zamknięcia

Wczoraj wieczorem po odpaleniu Elsword (ze steama) ekran zaczął migać na biało prawie za każdym razem jak biłem potworki (działa tylko z Z i X) mignięcie trwa ułamek sekundy, jednak oczy od tego bolą i zabiera całą chęć grania, wie ktoś co z tym zrobić?