Witam
Dostał ktoś zaproszenie do testów?
Jeśli tak to jakie są wasze wrażenia? Wg mnie gra ciekawa na nudne niedziele
Witam
Dostał ktoś zaproszenie do testów?
Jeśli tak to jakie są wasze wrażenia? Wg mnie gra ciekawa na nudne niedziele
Bardzo fajna gra, mam na dzieje że szybko wyjdzie obt
WitamDostał ktoś zaproszenie do testów?Jeśli tak to jakie są wasze wrażenia? Wg mnie gra ciekawa na nudne niedziele
ja, ale po sprawdzeniu oddam pewnie komus innemu, nie kreca mnie "hirolsy", ani przegladarkowe gry
Dostalem i korzystam jak narazie troche posiedze. Ale juz wiele rzeczy bym tam pozmienial zobaczymy jak dalej to bd
Ja już od dawna miałem klucz i od dawna myślałem że ta gra jest OBT
Chyba że jest jakiś klon tego.
Ogólnie fajne, ale nie na tyle bym tracił na to czas.
Fajna gra szkoda że jest p2win
p2w.. naprawde ? Nie osadzaj jak sie nie znasz. Na razie nie ma tam p2w im wiecej grasz expisz tym jestes lepszy/ Poki co to jest testowanie i ma sie pelno waluty z gry wiec kazdy jest rowny Potem wprowadza zmiany ktore cos bd dawac bo gra na darmozjadach sie nie utrzyma.
Dostałem się do closed bety już dawno temu i co jakiś czas sprawdzam nowinki co tam się zmienia i powiem tyle, że wolę hirosy 3jke od tego online ;p
Witam mam pytanie
Zapomniałem jakie mam hasło do konta ale jestem na nim zalogowany mozna jakoś przywrócić hasło ?
Jeżeli ktoś ma niepotrzebny klucz albo konto do M&M Heroes Online, to niech napisze PW. Przygarnę i w razie czego, przekażę dalej, wcześniej dając o tym info tutaj.
Moja przygoda z turówkami kończyła się na M&M 4 (piątka i dalej, już kompletnie straciły urok, gdzie czwórka jeszcze była do przegryzienia, ale dalej królem jest i będzie trójka) i EtherLords (tylko jedynka). Ciekawi mnie jak może wyglądać ten typ gier w przeglądarce, dlatego piszę tego posta.
Z takich typowo przeglądarkowych turowych, to chyba podobny jest tylko Kings&Legends, który jest świetny (na krótką metę) ale chyba czegoś mu brakuje i ogólnie traci na swojej wąskiej gamie różnorodności jednostek.
Już dawno temu zapisałem się do bety, i do dziś żadnego klucza nic, czy tak trudno się dostać ?
Gra nie jest p2w ale głupotę ktoś dowalił. W Item Shopie jest sporo pierdółek typu 'starter pack', czyli artefakty dla początkującego, jakieś zwierzątka, farby do kostiumów, eliksiry z maną. Te ostatnie pomagają w grze, natomiast absolutnie nie jest to P2W
Na razie w grze mało contentu, gra cały czas jest nie do końca zbalansowana...Grafika jest po prostu śliczna, grywalność niezła, choć jak mówiłem - mało contentu. Na razie jest to chyba najlepsza gra via www w jaką grałem, za parę miechów jak dodadzą inne frakcje itd. to będzie świetna (na razie mamy tylko przystań oraz nekropolię).
Posiadam jeden kluczyk na zapas - jeśli ktoś potrzebowałby, to uderzać na priv!
Na początku była fajna, ale po kilku godzinach gry mi się znudziła (zresztą jak większość gier). Ale można pograć dla zabicia czasu .
Testowałem grę i mi się średnio spodobała po dłuższym graniu, chociaż na początku rokowała nieźle
Chciałbym tylko przypomnieć, że jeżeli ktoś ma konto do oddania lub pożyczenia, to niech pisze do mnie na PW. Dzięki.
Hm to szkoda, dzięki za opisanie wrażeń, liczyłem na coś ciekawszego mimo wszystko.
Jeżeli ktoś ma niepotrzebny klucz albo konto do M&M Heroes Online, to niech napisze PW. Przygarnę i w razie czego, przekażę dalej, wcześniej dając o tym info tutaj. Moja przygoda z turówkami kończyła się na M&M 4 (piątka i dalej, już kompletnie straciły urok, gdzie czwórka jeszcze była do przegryzienia, ale dalej królem jest i będzie trójka) i EtherLords (tylko jedynka). Ciekawi mnie jak może wyglądać ten typ gier w przeglądarce, dlatego piszę tego posta.Z takich typowo przeglądarkowych turowych, to chyba podobny jest tylko Kings&Legends, który jest świetny (na krótką metę) ale chyba czegoś mu brakuje i ogólnie traci na swojej wąskiej gamie różnorodności jednostek.
Grałeś w 6 część? Jak dla mnie jest taką dobrze poprawioną trójką (wreszcie nie używa się tylko 10-15% zaklęć, walki nie kończą się na kilka strzałów, masa zależności w walce). 4 część faktycznie nie była najlepsza, natomiast 5 części nie miałem okazji testować.
Swoją drogą to pierwsze słyszę o M&M Heroes Online, więc jak ktoś ma dobry artykuł lub filmik przybliżający dużo aspektów gry to z chęcią się z nim zapoznam
Grałeś w 6 część? Jak dla mnie jest taką dobrze poprawioną trójką (wreszcie nie używa się tylko 10-15% zaklęć, walki nie kończą się na kilka strzałów, masa zależności w walce). 4 część faktycznie nie była najlepsza, natomiast 5 części nie miałem okazji testować.Swoją drogą to pierwsze słyszę o M&M Heroes Online, więc jak ktoś ma dobry artykuł lub filmik przybliżający dużo aspektów gry to z chęcią się z nim zapoznam
Nie, ale słyszałem właśnie o tej części sporo dobrego. Jednak z kupnem szóstki na steamie jeszcze poczekam, a teraz jednak ważniejsze jest zajrzenie do HoM&M od strony przeglądarkowej. Czy może ktoś jeszcze napisać coś o tej produkcji ? Jakoś nieszczególnie obchodzą się echem po sieci te 'hirołsy' Online, co mnie martwi trochę.
Nie, ale słyszałem właśnie o tej części sporo dobrego. Jednak z kupnem szóstki na steamie jeszcze poczekam, a teraz jednak ważniejsze jest zajrzenie do HoM&M od strony przeglądarkowej. Czy może ktoś jeszcze napisać coś o tej produkcji ? Jakoś nieszczególnie obchodzą się echem po sieci te 'hirołsy' Online, co mnie martwi trochę.
Naprawdę dobra jest 6 część. Dużo problemów w niej naprawili. Jednak mankamentem nadal jest to, iż robi się superbohatera z mocną armią :/ Ciekawe, czy w kolejnych częściach w jakiś sposób to rozwiążą.
O Online również z chęcią dowiem się więcej
zapisalem sie do testow juz chyba z 3-4 miesiace temu i nic ...