Mikrofon do około 200zł

Witam, poszukuje mikrofonu wolno stojącego w okolicach 200 zł. Używam komputera stacjonarnego z zintegrowaną kartą dźwiękową.

Będzie on używany głównie do rozmów oraz streamowania na twitch.tv.

W oko wpadł mi Samson Go Mic oraz Samson C01U, ale wolałbym usłyszeć opinię od osób które się na tym znają.

Dziękuję z góry za pomoc. smile.png

Samson GO MIC to dobry wybór, sam się zastanawiam nad kupnem. W wielu źródłach polecali ten mikrofon.

Aktualnie zastanawiam się jeszcze nad mikrofonem Reloop Spodcaster.

Na obecną chwilę Reloop Spodcaster > Samson Go Mic > Samson C01U,

Popatrzę na testy z youtube i ocenię dokładniej.

Reloop będzie najlepszym wyjściem.

Albo dopłac do LD SYSTEMS D1013C (275zl) i będzie baaardzo dobrze :)

Reloop będzie najlepszym wyjściem.Albo dopłac do LD SYSTEMS D1013C (275zl) i będzie baaardzo dobrze

Niby tak, ale jednak różnica w cenie jest spora. Samson go mic można dostać już za około 160-170zł. Reloop za 250zł, LD to już kwota o 100zł większa niż początkowa. Także jak kto woli, uważam, że Samson to całkiem dobry sprzęt. Spędziłem godziny na szukaniu tego jedynego, budżetowego mikrofonu, przeczytałem mnóstwo artykułów, chciałem nawet zamawiać z alli express jakiś szajs, ale postanowiłem, że kupię samsona. Na dniach będę prawdopodobnie zamawiał.

Aktualnie zastanawiam się jeszcze nad mikrofonem Reloop Spodcaster. Na obecną chwilę Reloop Spodcaster > Samson Go Mic > Samson C01U,Popatrzę na testy z youtube i ocenię dokładniej.

Samson c01u to najlepszy z podanych mikrofonow ale z wyzszej polki cenowej (Kosztuje okolo 300) :). A z tych 2 to Reloop bedzie raczej najlepszym wyjsciem.

Witam, poszukuje mikrofonu wolno stojącego w okolicach 200 zł. Używam komputera stacjonarnego z zintegrowaną kartą dźwiękową.

Będzie on używany głównie do rozmów oraz streamowania na twitch.tv.

W oko wpadł mi Samson Go Mic oraz Samson C01U, ale wolałbym usłyszeć opinię od osób które się na tym znają.

Dziękuję z góry za pomoc. smile.png