Mam problem z mikro i to wurwiajacy. Gram sobie w lol'a / cabala / css whatever z kumplem i wszystko pięknie siedzimy na ts3, i nagle jeb buczy mi mikro, i to tak ni z tąd, ni z owąd. Śmieszne jest to ze to jest zmienne xD Działa przez 1h, później znowu nie działa i tak co jakiś czas, raz jest kilka dni dobrze raz wgl'e. Wujek google nie pomógł takie problemy są tylko na "win7" ftw. Mikrofon jest w 100% ok, działa na laptopie normalnie, mam 2-gie słuchawki i jest to samo. Karta jest w 100% sprawna wymieniana ok. miecha temu. Reinstall sterów nie pomógł. Problem pojawił się jakiś 2miechy temu. To się działo na starym kompie, z 2 tygodnie temu nowy komp, i jest nadal to samo x_X
Parametry:
Nazwa płyty głównej Asus P5W DH Deluxe (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Mikroukład płyty głównej Intel Glenwood-DG i975X
Typ procesora DualCore Intel Core 2 E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Pamięć fizyczna 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Karta wideo ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB)
Karta dźwiękowa Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
Karta dźwiękowa ATI HD 2xxx HDMI @ ATI RV770 - High Definition Audio Controller (z karty graf)
by Everest