Miłość przez internet co o tym sądzicie

Zaletą poznania dziewczyny/chłopaka przez grę jest to, że od razu ma się wspólne zainteresowanie.

Co jest już tak dobra zaleta, ze potrafi ściągnąć człeka kilkaset kilometrów dalej i tak już od 6 lat :)

Jest możliwa jak najbardziej. Znałem swego czasu kilka związków typowo internetowych gdzie partnerzy widzieli się raz na kilka miechów i przetrwali. Wiadomo, zdarzały się takie związki które sie rozpadły, ale to równie dobrze może się zdarzyć poznając dziewczynę/chłopaka twarzą w twarz. Ja moją dziewczynę też poznałem przez internet. Co prawda nie grając w MMO, a bawiąc sie na forum PBF. Okazało się, że chodzi do liceum przy ulicy na której mieszkam i tak znamy się od 5 lat, a od 3 jesteśmy razem. Grunt to trafić na odpowiednią osobę i nie bać się spotkać czy poświęcać takiej osobie czas nawet i siedząc przed kompem, bo "koledzy czy koleżanki będą gadać". Pasuje ci? Atakuj. Posypie się? Trudno. Takie jest życie.

Co o tym sądzicie??? czy to w ogóle ma sens? czy to może sie udać??? (nie mam takich problemów nudzi mi sie)