Miłość

Miłość to nie tylko uczucie do drugiej osoby, miłość to wsparcie jakim tą osobę darzysz, to zaufanie i pewność, że gdy będzie Ci się wszystko sypać to ktoś będzie przy Tobie i zawsze Ci pomoże jak tylko będzie mógł/mogła. Miłość to również troska o siebie nawzajem. I wreszcie miłość to dar, który otrzymujemy już od naszych rodziców, coś co tworzy niezwykłą więź z naszą drugą połówką, rodziną. I nikt nie wmówi mi, że miłość jest przereklamowana albo że bycie singlem jest lepsze od dzielenia się sobą z tą najważniejszą dla siebie osobą.

Pozdrawiam i życzę wam dużo prawdziwej miłości, a tym którzy jeszcze nie mieli okazji jej zasmakować aby ją w końcu odnaleźli i wierzcie mi lub nie warto naprawdę warto na nią czekać bo wtedy świat staje się dużo lepszy i dużo bardziej kolorowy niż może się zdawać i mówi to ktoś kto już miał złamane serce ale trafił na cudowną kobietę, która go naprawiła, z którą będzie miał dzieci, i z która niebawem wstąpi w związek małżeński.

Tyle dla was,

SB Hanz

Miłość to to że nawet kiedy ciśniesz na kiblu ze 20 min. nie wstydzisz się poprosić kochanie o papier.

@up To już bardziej przyzwyczajenie się do siebie, że nie wstydzisz się tego, a nie miłość.

M4ttyR0ck - To po co Ci dziewczyna w takim razię? XD

Ja się zakochałem w czymś jakże pięknym, a jest to rzecz nieżywa! Kto odgadnie dostanie odemnie lajka ;3

M4ttyR0ck - To po co Ci dziewczyna w takim razię? XDJa się zakochałem w czymś jakże pięknym, a jest to rzecz nieżywa! Kto odgadnie dostanie odemnie lajka ;3

Jeśli chodzi o japońskie animacje to polecam:

głowa ---------> ściana

Legenda:

----------> - rozbieg

Jedno słowo + obrazek kanciastoportego i nawet warn się znalazł. hueuehue

Miłości nie ma tylko jest zauroczenie a potem przyzwyczajenie, miłość to mają gimbusiarki do plakatów nad łóżkiem.