Minecraft - 10 powodów, dla których warto zagrać

O Minecrafcie można powiedzieć sporo, ale chyba najprawdziwsze zdanie na jego temat brzmi "Jego go kochają, inni nienawidzą".

Tak to już jest, że tytuł ten kojarzony jest z młodszymi graczami, choć - uważam - ma również sporo do zaoferowania starszym, bardziej wymagającym graczom. Jako odskocznia od poważniejszych tytułów sprawdza się znakomicie.

Dla tych, którzy jeszcze w Minecrafta nie grali, albo po prostu chcieliby przyjrzeć się "cóż to jest", przygotowałem ten krótki film.

Dajcie znać czy zgadzacie się z tym co w nim mówię i czy sama formuła filmu jest znośna :D

Wadę wymowy oczywiście mam i oczywiście staram się z nią dzielnie walczyć - będzie lepiej! ;)

Gierka fajna, ale trzeba być botem żeby tutaj zbudować coś naprawdę dobrego. Zawsze jak myślę o zagraniu i zobaczę na te miasta ludzi zrobione jeszcze na zedytowanych programami mapach to mi się odechciewa bo wiem, że sam zrobię jedynie kwadratowe ścierwo a napracuję się przy tym godzinami po czym stwierdzę, że wychodzę.

Jeśli o film chodzi to konkretny, mnie się podoba :)

Swojego czasu miałem gorączkę minecrafta. Najpierw Singiel i survival, następnie eksperymenty i budowanie dziwnych konstrukcji. Na końcu multi i gra ze znajomymi aż po własny mini serw. Niestety teraz mnie już nie kręci MC. Singiel mi się znudził dawno, survival stał się dla mnie za prosty. Do multi nie mam już ekipy a i nie wiem już sam co byśmy mieli robić.

Minecraft dla mnie był fajną przygodą ale nie wciągnął mnie na tyle żeby grać do dziś. Może dlatego, że nie robiłem filmików jak postawić lepiankę ;p

Postarałeś się. Ciekawy i dobry filmik. Jeden z nielicznych, który to oglądnąłem cały.

Bardzo sympatyczny filmik, +1 dla ciebie ;)

O Minecrafcie można powiedzieć sporo, ale chyba najprawdziwsze zdanie na jego temat brzmi "Jego go kochają, inni nienawidzą".

Tak to już jest, że tytuł ten kojarzony jest z młodszymi graczami, choć - uważam - ma również sporo do zaoferowania starszym, bardziej wymagającym graczom. Jako odskocznia od poważniejszych tytułów sprawdza się znakomicie.

Dla tych, którzy jeszcze w Minecrafta nie grali, albo po prostu chcieliby przyjrzeć się "cóż to jest", przygotowałem ten krótki film.

Dajcie znać czy zgadzacie się z tym co w nim mówię i czy sama formuła filmu jest znośna :D

Wadę wymowy oczywiście mam i oczywiście staram się z nią dzielnie walczyć - będzie lepiej! ;)