Minecraft - Ciekawy seed

Elo,

ostatnio z nudów zagrałem se w Minecrafta, a że lubię wpisywać losowe seedy, od tak wpisałem seed:

mmorpg.org.pl/forum/hydepark

jako, że zagrałem z nudów, wziąłem tryb kreatywny. Wylądowałem na krzaczastej łące, a z daleka ujrzałem mushroom bioma, gdzie znajdowało się pełno Mooshroomów.

Sparwdźcie sami :) zrobiłem to na wersji 1.1, w polskiej wersji językowej. Uwaga: możemy wylądować plecami do bioma, więc radzę się rozejrzeć dookoła i przejść parę kroków, a na pewno znajdziecie :)

Screeny:

250juae.jpg

sprawdziłem to na trzech zapisach :)

Japierdziele, myślałem że mozna tylko liczby wpisywać :D

I co w tym takiego ciekawego? 10 sekund w google, i samemu mozna zdobyć seeda na tego biom'a. No ale, brawa chociaz za to, że ci się chciało dodać B)

Tzn. cały bajer miał polegać na tym, że jest taki seed, jak adres naszego forum, a ten biom to tak dziwnie, że akurat z takiego seeda :)

Elo,

ostatnio z nudów zagrałem se w Minecrafta, a że lubię wpisywać losowe seedy, od tak wpisałem seed:

mmorpg.org.pl/forum/hydepark

jako, że zagrałem z nudów, wziąłem tryb kreatywny. Wylądowałem na krzaczastej łące, a z daleka ujrzałem mushroom bioma, gdzie znajdowało się pełno Mooshroomów.

Sparwdźcie sami :) zrobiłem to na wersji 1.1, w polskiej wersji językowej. Uwaga: możemy wylądować plecami do bioma, więc radzę się rozejrzeć dookoła i przejść parę kroków, a na pewno znajdziecie :)

Screeny:

epmx5u.jpg

sprawdziłem to na trzech zapisach :)