Minecraft : moj film

Witam, chcialbym zaprezentowac Wam krotki filmik w ktorym oprowadze Was po mojej posiadlosci ktora udalo mi sie wybudowac w grze Minecraft,jezyk ktorym czasem sie tam posluguje moze byc momentami zrozumialy tylko dla osob ktore graja w te gre, natomiast filmik ten robilem z mysla wlasnie o nich. Mam rowniez nadzieje ze dzieki niemu sklonie kilka osob do zakupu gry i grania razem z nasza spolecznoscia na serverze mycraft.pl (istnieja dwa servery : Role Play oraz Free Build). Chce pokazac rowniez ze grafika nie jest najwazniejsza i jedyna przeszkoda w tej grze jest nasza wyobraznia co do tego co chcemy wybudowac.

Link do filmiki na serwisie youtube :

Ile czasu spędziłeś na budowaniu tego wszystkiego?

A co do twojej "posesji" wygląda rewelacyjnie :)

Wygląda świetnie, naprawdę cud ! :). Widać,że zależy Ci na dobrym wizerunku w MiceCraft ^^

@Up

przecież mówił,że zajęło mu to miesiąc.

a ja chcial bym sie dowiedziec jak sie podlonczyc do jakiegos serva ;] dopiero zaczynam zabawe :D i wygloda imponujoco :)

@topic cud miod i co tam jeszcze xd

a ja chcial bym sie dowiedziec jak sie podlonczyc do jakiegos serva ;] dopiero zaczynam zabawe i wygloda imponujoco @topic cud miod i co tam jeszcze xd

1. podlaczyc a nie podlonczyc.

2.wyglada a nie wygloda.

3. imponujaco a nie imponujoco.

A co do tematu pieknie wyglada ta twoja posiadlosc.

@Sry ale mam cos z klawiatura i nie moge pisac polskich znakow. :))

@Sorrka Edit :)

Dzieki za mile slowa, a jak wejsc do gry? Nic prostszego po 1 trzeba wejsc na strone minecraft.net po 2 zakupic gre ( w tej chwili jest to okolo 60zl) - dodam tylko ze jest to jednorazowy zakup, pozniejsze aktualizacje sa absolutnie za darmo, i nie ma zadnego abonamentu. Co do aktualizacji nadmienic moge jeszcze tylko to ze gra jest w wersji Beta i tak okolo co miesiac wychodzi nowsza wersja w ktorej poprawiane sa bugi,czy dodawane nowe przedmioty,mozliwosci... A wracajac do glownego watku kiedy juz mamy oplaconego i sciagnietego minecrafta na nasz dysk, poprostu klikamy na "Multiplayer" i wklepujemy ip : mycraft.pl .

Budowla tych budynkow zajela mi okolo miesiaca, dla jednych jest to dlugo dla innych krotko natomiast trzeba wyroznic to ze wszelkie materialy zbieralem sam, po za tym mam zycie prywatne i nie kazdego dnia moglem sie zalogowac do gry, badz tez jednego dnia gralem godzinke, a kolejnego 4 roznie to bywa... tak czy siak grajac codziennie po 6-7 h mysle ze wszystkie budynki mozna by bylo wykonac w okolicach 2 tygodni.

ma ktos konto na zbyciu do minecrafta????

Raczej watpie zeby ktos Ci je odstapil za free :)

Witam po raz kolejny i z gory przepraszam za double posta, natomiast chcialbym pokazac pierwszy screen z mojego najnowszego budynku, jego budowa zajela mi okolo 2 tyg(wraz ze zbiorem surowcow), budynek jest gotowy tylko na zewnatrz natomiast w srodku nie jest wykonczony i do okola niego planuje zrobic dosc spory plac,kilka fontann i posadzic kilka drzewek :) Mysle ze jak wykoncze budynek zrobie kolejny filmik w ktorym pokaze kilka ciekawych zastosowan dla budowy wnetrz tego typu budynkow :)

link do screena : http://img593.imageshack.us/f/uniwerek.jpg/

chłopie twoje budynki to coś pięknego...Naprawde arcydzieła ;) A tak pozatematem ma ktoś klucza na oddanie/wymiane?? Lub konto

Witam, chcialbym zaprezentowac Wam krotki filmik w ktorym oprowadze Was po mojej posiadlosci ktora udalo mi sie wybudowac w grze Minecraft,jezyk ktorym czasem sie tam posluguje moze byc momentami zrozumialy tylko dla osob ktore graja w te gre, natomiast filmik ten robilem z mysla wlasnie o nich. Mam rowniez nadzieje ze dzieki niemu sklonie kilka osob do zakupu gry i grania razem z nasza spolecznoscia na serverze mycraft.pl (istnieja dwa servery : Role Play oraz Free Build). Chce pokazac rowniez ze grafika nie jest najwazniejsza i jedyna przeszkoda w tej grze jest nasza wyobraznia co do tego co chcemy wybudowac.

Link do filmiki na serwisie youtube :