Minecraft Multi

SiemaneRko all !! : ] Moj problem polega na tym ze jak wchodze na server maincraft multiplayer to pisze Failed: Bad login . Co mam zrobic ? Albo podajcie mi jakies ip serva + jak sie zalogowac, lub pod jakim nickiem . (MAM PIRATA MINECRAFTA)

Zazwyczaj by zagrać na danym serwerze MC musisz najpierw założyć na stronie/forum serwera konto... Jeżeli tego nie zrobisz wyskakuje "Bad Login".

Masz pirata i wszystko jasne.Kiedy chcesz wejść na serwer premium ale go nie masz wyskakuje ci bad login (nie masz oczywiście premium a nie serwera)

Bad login tak jak przedmówca wyżej napisał może wystąpić, gdy dany użytkownik nie ma konta założonego na forum, lub nie posiada danej wersji klienta jaką posiada administrator serwera. Jak by wchodził na premium serwery to by pisało User No Premium a nie Bad login.

po prostu zmień nick !

SiemaneRko all !! : ] Moj problem polega na tym ze jak wchodze na server maincraft multiplayer to pisze Failed: Bad login . Co mam zrobic ? Albo podajcie mi jakies ip serva + jak sie zalogowac, lub pod jakim nickiem . (MAM PIRATA MINECRAFTA)

Kup oryginała, a nie bedziesz chciał spojrzec na te marne pirackie serwery.

100 zł by wejść tylko na oryginalne serwery

100 zł by wejść tylko na oryginalne serwery

100zł? ja zaplacilem 40 :)

I nie tylko po to, bo notch jest jednym z fajniejszych gości w branzy gier komputerowych.

po prostu zmień nick !

yyyy... i co to da? NIC!

1.Załóż konto na stronie/forum serwera

2.Upewnij się, że jest to serwer z ustawieniami "no premium"

3.Przeczytaj regulamin i info o serwerze, czy aby przypadkiem nie trzeba być wpisanym na white-liste. (Z regulaminów można się dowiedzieć duuuuuuuuuuuuużo ciekawych rzeczy, wiesz?)

Ale jak ktoś już napisał, rzadko serwer "no premium" może popisać się klasą. Zazwyczaj rozgrywkę psuje dzieciarnia, lub zwana inaczej "gimbaza". Nie przeczę, że na premium serwerach ich nie ma... nie ma w takich ilościach.