[Minecraft] MythCraft - wkrocz do średniowiecznego świata

ARENY PVP: Areny PVP, polegają na tym że gracz dołącza do jednej z 2 drużyn. Jego zadaniem jest przejęcie flagi przeciwnika i zaniesienie jej do swojej bazy( +eliminacja wrogów)

Role Play na naszym serwerze opiera się na handlu, gracz może tylko tak zarobić większą ilość pieniędzy. Także są wprowadzone klasy tzn. Drwal, górnik, itp. ,które w przyszłości zostaną przerobione tak by ekonomia się rozwijała lepiej.

Zapraszamy także na Team Speaka: rp.mythcraft.eu

Podpinam się pod chłopaków. MythCraft powstał na nowo, pozwoliłem im użyć nazwy. Oczywiście ja również w jakiś sposób będę nadzorował serwer. Zapraszam do gry!

Aeth będziesz jak wejdziesz :) i zmieniona została domena z .pl na .eu.

No nie gaaaaaaaaadaj ze na noowo :D

Szału nie ma, zwykły serwer.

no wiem, ale dlatego robi szal dlamnie bo kiedys nad nim robilem, z aethem i wgl a ze teraz start wkoncu z inna ekipa :)

Z całkowicie inną. Zmienialiśmy parę razy system rozgrywki aż zrobiliśmy coś takiego bardziej standardowego, co się graczom podoba.

czyli zwykly server jaki jest dziesiatki :) ale i tak bardzo ladny.

:) Może tak, są wprowadzane kolejne możliwości. Zrobiliśmy coś co lubią gracze. PS. Devanzo moje gg. 512158 odezwij sie

post mozna usunac.

@up. administracja nie wyrabia. Byla podana wiadomosc ze zeby skontaktowac sie z adminem prosze uzyc /helpop . Ps. jakbys przeczytal tabliczki bys wiedzial gdzie sa dzialki. A kazdy sam sobie kupuje dzialke bo wgrany jest od tego plugin. Jak duzo osob pisze na czacie nie zauwaza sie wszystkiego

post mozna usunac.

:) Proszę o konstruktywną krytykę, gdzie zgadza się to co piszesz. I Dziękuję

Ref

A propo tych dzialek, to napiszcie na spawnie ze trzeba kliknac prawym na tabliczke

Ok. Jak bede w grze napisze, jak jeszcze tego nie zrobilem, bo nie pamietam

Kajek, mógłbyś powiedzieć jak wygląda handel ? Bo mam pomysł na, jakby to nazwać ? Miejsce, budynek do handlu ? Gdzie najpierw, aby dostać item 2 osoby muszą się zgodzić. Jak 1 odrzuci to itemy wracają. Pisz na PW jakby co ;)

@up. Junior. Handel wyglada tak ze gracz zaklada sobie targ. Dostaje na niego cuboida i moze zrobic sklep(chest shop) i inni moga od niego kupic itemy. Kazdy moze uzywac komendy /pay wiec mozna np dac komus 100denarow a on wyrzuca item. Ta druga opcja niezbyt bezpieczna.

Ref

Serwer miał lagi przez ostatni czas, ze względu na AntiXRay, zostało to naprawione.