Jestem Pan Golonka, mam 18lat, discorda i server. Szukam ekipy 2/3 osób albo minimum 1 osoby do wspólnej gry na paczce modów ''Terra firma punk'' Jest to paczka która przebudowuje całego minecraft od podstaw wprowadzają masę nowości jak i też zabawy (https://forum.feed-the-beast.com/threads/1-7-10-terrafirmapunk-2-0-terrafirmacraft-steampunk-adventures.53519/) Duży by gadać ale w skrócie nie jest to już minecraft paczka w linku nie jest aktualną wersją a wersje 2.1 znajdzie się tylko na launcher FTB. To jest jak by inna gra na texturach minecrafta coś jak połączenie Zeldy+Cube World z texturami minecrafta. Chętni niech zobaczą link lub jakieś gameplaye. Osoby muszą mieć minimum 17lat i najlepiej brak styczności z tą paczką modów lub minimalną styczność jak ja, ale muszą mieć rozegrane trochę w minecrafta.(Sam dawno nie grałem) Chętni lub ludzie z pytaniami niech piszą tutaj lub dodadzą mnie na discord: Pan Golonka#4017 . Co do servera to mam server i stawiam go na własnym internecie który rzadko ma problemy i może być odpalony 24/7 nie jest wymagane premium a co do instalacji ewentualnej non premium/premium mogę pokierować na discord krok po kroku, zajmie to góra 20 minut i możemy grać już razem. (Hamachi wymagane)
PS: Wypadałoby jednak mieć dobry komputer bo paczka modów zjada trochę fps ja mam: Amd fx 8300 eight core, 12ram, gtx 970. I mam stałe 60fps z porywami do 100fps na najwyższych ustawieniach. I nie szukam ludzi tylko do gry ale również do pogadania na jakieś ciekawe tematy(Gry,Sport,Polityka,Szkoła.) Czy inne głupie tematy :).